Pomozte nam rozhodnut sa :) Duckling Production alebo Pandorasbox a preco?

Velmi by sme boli radi keby sa nam ozvali ti co vyuzili sluzby tychto studii, alebo ti co boli na svadbe kde ludia z tychto studii fotili a tocili, a neskor videli ich pracu. Zaujimalo by nas co sa Vam najviac pacilo, aka bola s nimi spolupraca a aky bol vysledny produkt. Dakujeme vsetkym za pomoc :)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite odporúčam chalanov z PANDORASBOXu. Myslím, že sme si vybrali to najlepšie, čo sme mohli. Naše očakávania splnili na 1 000 %. Sú to TOP kameramani, ktorí si robia svoju prácu profesionálne, s nadšením a dávajú do toho aj kus svojho srdca! Výsledkom je krásny svadobný videoklip a 112 minútové video, v ktorom je naozaj všetko a pri ktorom sa človek nenudí, ale sa stále smeje :-) Spolupráca s nimi bola perfektná, pán Pavol Melicherčík a Janči, ktorí nám točili celú svadbu sú neskutočne milí ľudia a výsledok ich práce hovorí za všetko.... Tu je ukážka nášho svadobného klipu: http://vimeo.com/96686449
Odpovedať
Dobrý deň dámy :) viete mi povedať koľko stoja Pandorasbox?? ....my už máme vybratého fotografa ale uvažujeme ešte predsa aj nad videom, nebude to problém....cena sa bude odrážať aj od toho že bude len video a fotky nie?? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Točím už 13 - tý rok a dodnes som nepochopil , prečo si ľudkovia vyberajú nie podľa komplet filmu , ale len podľa klipu a skúsenosti , pričom si platia film a klip je len vedľajší produkt a skúsenosti potom nepodstatné :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj jedny aj druhy su dobra volba
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
my sme mali duckling production a boli sme nad mieru spokojni :) super spolupraca, Tomas Suchal z duckling production nam vo vsetkom vysiel bez problemov v ustrety a to mozem o sebe tvrdit, ze som dost narocna a hlavne riadny detailista :) a videoklip spolu s video zaznamom, ktory trva cca 1 hodinu bol na vysokej urovni...lepsie sme si vybrat ani nemohli :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Moja osobná skúsenosť po pozretí videí a názor na ne bol vymazaný. Kritický názor tu už nie je možné vyjadriť :( Stačí že firme sa nepáči kritika a už sa maže :( Potom sa ale stavajú na jednu roveň schopní aj menej schopní a doplatia na to nevesty :(
Odpovedať
@janocka563 čo sa čuduješ pravdu má ten kto platí nezáleží či je profík alebo amatér. Hlavne že sú zakázky a kritika sa vymaže tak čo.
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka563 neuviedla si, že tvoj kritický názor bol na adresu duckling a nie na pandorasbox. Len aby nedošlo zbytočne k nedorozumeniam... @videostudiojarka, točím tiež tak dlho ako ty, u nás má každý možnosť zhliadnuť aj celý svadobný film, za predpokladu, že majú záujem o film a nie len o klip, máme aj samotný klip v ponuke, v tom prípade je to hlavný produkt. Nech sa darí, pekný deň.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?