Odporučte kamerana z Popradu na svadobný klip

Profilova fotka
Ahoj baby neviete mi poradiť kameramana z okolia PP ktorý by urobil za dobrú cenu len svadobný klip????
Odpovedať
Neviem co je pre teba dobra cena, ale september je uz tradicne jeden z naj svadobnych mesiacov, tak si vacsina kameramanov necha termin pre niekoho kto chce aj dlhsie video, cize zarobi viac. Ked mas svadbu v sobotu takeho kameramana asi tazko najdes co si termin obsadi len klipom. Dobri kameramani su uz rozchytani ale u nich by aj klip nebol lacny, lebo aj na dobry klip musi kameraman makat poriadne a to cely den. Lacni sa ti mozno ozvu, ale len preto, ze nie je o nich zaujem a to je podla mna skoda si takeho vobec volat na svoju svadbu.
Odpovedať
@tinka2626 určite nešetri práve na videu je to jedna z vecí ktoré ti ostanú po svadbe, ak ti môžem odporučiť kameramanov ktorých sme mali my a sme nadmieru spokojní ( a to si nevypýtali horibilnú sumu) ak chceš pozri si na ich stránke trailery ten naposledy pridaný je náš nájdeš ich na stránke kmsvideo.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka2626 on to nie je len "svadobny klip". Aj ked je video mozno kratke, natoceneho materialu je tak isto vela a su umeleckejsie zabery. Kameraman je tak isto od rana do vecera. Je to pracne tak isto mozno aj viac. Myslim, ze to nebude lacnejsie ako dvoj hodinove video.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka2626 U nas si vyberiete vsetko k svadbe na co si len viete spomenut - berte komplexne sluz. s kvalitou a dlhorocnou posobnostou , tesime sa na Vas ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?