Nový zostrih svadobného videa?

Profilova fotka
Ahojte ...už som to sem písala ale možno to pár ľudí tých správnych nevidelo :) naše video prvé bolo otrasné aj kvalita aj práca prose cele zle a máme aktuálne zábery a potrebovali by sme ho zostrihať na novo .. prosím vás viete niekoho kto stým vie ? ( veľa záberov tam nie je..všetko natočené má dokopy možno max 2 hodiny a ani to nie) a približne koľko by to stálo kedže idú vianoce aby sme vedeli koľko peniažkov pôjde bokom :) ďakujem za všetko
Odpovedať
Profilova fotka
@ami1812 Ahoj, myslím že PRO kameramani majú dosť svojej roboty a chápem že sa im nechce opravovať chyby niekoho iného. Ani ja by som neretušoval fotky, ktoré som nerobil. Je to veľmi nevďačná práca. Našťastie pre teba sú ľudia ktorý robia iba strih a sami netočia. Skús isť na túto stránku možno niekoho nájdeš (http://www.jaspravim.sk/sluzby/video). Dúfam že ti to pomôže :)
Odpovedať
dajte si urobit par minutovy zostrih do hudby. Tam toho vela zanikne a hudba to povznese. Jednoducha naplast na oko, preto vela neviest tvrdi, ze byva rozdiel medzi klipom a celym videom.
Odpovedať
Profilova fotka
@nedeliak ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Idu vianoce, spravim vam to :) Napiste do spravi na kolko si to cenite, dohodneme sa ;) Pekny den
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?