Máte skúsenosti s video službami od Cvengohomevideo?

na FB vyzerajú dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky ja skúsenosti mám a to veľmi dobré....Bola som veľmi veľmi spokojná. Kamery som sa veľmi bála no už pri natáčaní predsvadobného videa som si to poriadne užila, a to nehovorím o svadobnom videu. Kameraman Ivan je sympatický, milý, vtipný a hlavne profesionál s veľkým množstvom skúseností vo svojom odbore. Vrele odporúčam :-) a prikladám link svadobného mini videa http://www.youtube.com/watch?v=9G7-0z...
Odpovedať
supe, super, super!!!mozem len a len odporucat! ivko je naozaj velky profesional a nevesta sa pri nom moze citit uvolnene a prirodzene:-) jeho zabery su perfektne, boli sme nadmieru spokojni. skvela praca, rychle dodanie, super cena:-)urcite nevahajte a volajte, pretoze pokial viem prace ma neurekom....tak sup sup nech ma pre vas este volny terminik!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj aj ja odporucam.. video nemalo chybu a spolupraca na jednotku:)
Odpovedať
Tak super žienky, pomohli ste nám pri rozhodovaní...ďakujem :-)
Odpovedať
a je niečo, čo by ste na jeho práci zmenili, alebo že vás to prekvapilo, že ste si povedali, že ste to mohli s ním dopredu dohodnúť? A vie aj sám poradiť, že kde by boli pekné zábery, alebo navrhne sám niečo, či len urobí vašu predstavu?
Odpovedať
Ahoj, vrelo odporucam! Keby som si mohla vybrat znovu tak jednoznacne Ivan. Respektoval nase poziadavky,ale zaroven nam aj poradil skvele napady. Aj spolupraca na videu bola ukazkova a co ma prijemne prekvapilo aj ryxlo hotova! :-)
Odpovedať
a dávali ste si robiť aj fotky od neho, teda od toho fotografa, s ktorým spolupracuje (KREAFOTO)? Ak áno, čo hovoríte na nich?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, tiež môžem odporučiť...aj kameramana, aj fotografa, ktorý s ním spolupracuje...pekný deň. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, ak to ešte niekomu pri rozhodovaní pomôže tak ja tiež môžem cvengohome len odporúčať, spolupráca bola výborná, dalo sa na všetkom dohodnúť, bral naše nápady a vedel aj odborne poradiť, na videu si dal veľmi záležať, je urobené kvalitne, pedantne a aj dosť rýchlo, niektoré časti by som mohla pozerať donekonečna tak sa mu to podarilo :-) . Videla som aj iné svadby ktoré kameroval a každá je iná. Takže nevesty neváhajte, aby nebol obsadený ;-)
Odpovedať
@beajajo dík :-) už ho máme rezervovaného :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte pridávam sa k veľmi spokojným zákazníkom. Mala som tú možnosť vyskúšať si spoluprácu s cvengohomevideo a kreafoto, sú to super zohratá dvojica,pridám link na video z nášho najkrajšieho dňa http://www.youtube.com/watch?v=oDKjUW...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?