Kto mi urobí iba videoklip namiesto dvojhodinového videa?

Profilova fotka
Hladam sikovneho fotografa, pripadne nejakych "spolupracovikov" ktori by nam k svadbe urobili iba videoklip zachytavajuci najkrajsie a najlepsie momenty. Sme z Trnavy, uvitam akekolvek napady, skusenosti a ponuky :) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali Radovana Halusku GUARDO z Martina, ktory popri foteni robil na fotak aj kratke video zabery. Velmi dobre sa nam s nim spolupracovalo. Tot nas foto-video klip, mozno sa ti bude pacit :-) http://www.youtube.com/watch?v=fH-MC8...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Som študentom filmovej fakulty v bratislave a kamere a fotografí sa venujem niekoľko rokov. Som celkom milo prekvapený Vašou požiadavkou. Mnoho ľudí totiž práce túto verzriu odmieta napriek tomu, že je podľa môjho názoru jediná efektívna. Pozrite si moju stránku a profil a ak sa Vám niečo zapáči veľmi rád Vám poslúžim. Stránku Vám posielam do IP. S úctivým pozdravom, Peter Ľahký, |FDD. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme radi ak nazriete na naše portfolio .... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@freedoc čo myslíš tým že jediná efektívna? Ako že načo je video, stačí klip? Hm možno tak z cudzej svadby je ten klip na rýchle kuk OK ale zo svojej svadby chcem mať plnohodnotnú spomienku na nás, rodičov, rodinu a priateľov a na celý náš deň od rána. Príde mi to riadna hlúposť kupovať si len 3 minúty klipu. To ako by som si objednala len 20 fotiek od fotografa za celý deň. To už potom radšej aspon 30-40 minút videa aj s tým klipom nech tam je vidieť a počuť aspoň to najdôležitejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@freedoc keď si všimneš, najlepší kameramani zdôrazňujú práve že klip nie je všetko ale hodnotu má to dlhšie video a ja s tým na stopro súhlasím. O čom je to celé keď nebudem mať to najdôležitejšie a najpodstatnejšie pekne zachytené a v klipe sa uvidíme možno 5 krát? Klipy sú super ale pre mňa málo.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Nebránime sa žiadnym nápadom! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 samozrejme že na svadobne video je 3 min. malý priestor. Na druhej strane koľko ľudí toľko chutí a klient môže mať všelijaké požiadavky. Ja som ocenil, že autorka konverzácie má záujem o kratšiu formu, pretože mám mnohé skúseností kedy bolo výstupom v lepšom prípade 2-hodinové video. A táto metráž je podľa môjho vkusu už trošku prehnaná. Osobne si neviem predstaviť ako si pozeram svadobné video s dĺžkou celovečerného filmu. Ja doporučujem kombináciu dvoch videí: cca 30-45 min. a 10-15 min., príp. menej. Netvrdím, že nie je možné že budú ženích a nevesta spokojný aj s vyše hodinovým videom, avšak nepríde mi to efektívne. Nehovoriac o kvalite takýchto videí. :)
Odpovedať
Profilova fotka
P.s.: "najlepší" kameramani sa venujú filmovej tvorbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 My sme kameramana nemali a pravdupovediac mi to vobec nie je luto a nas klipik nam uplne staci :-) Rovnako ako @stanielle nie sme s manzelom zastancovia 2-3 hodinovych videi, z ktorych polovicu by sme akurat tak rychlo "pretacali", pozreli 3 krat a nechali zapadnut prachom. Zato nas klip sme videli uz aspon 50 krat (neprehanam) a este sa nam "neokukal" :-D
Odpovedať
Dobrý deň, skúste naše portfólio.
Odpovedať
Profilova fotka
@freedoc tak nehovor mi že kameraman čo si zoberie za video 800 a viac EUR nerobí kvalitné videá :) Zbožňujem to keď niekto teraz "vyliezol" a hneď ide hodnotiť a kritizovať všetko naokolo. NIkto nehovoril o 2-3 hodinovom videu ktoré treba pretáčať, mne osobne stačí úplne 60 minút a k tomu klip.
Odpovedať
Profilova fotka
@freedoc Vieš keď budem chcieť mať zachytenú aj odobierku od rodičov ktorí ma vychovali a pekne zachytený sobáš a chcem mať zachytenú aj svoju celú rodinu na mojej hostine atď, to sa nedá vtesnať do pár minút. Asi to nebudem pozerať každý deň, na to je dobrý ten videoklip, ale mám to. Keby som to nemala tak zo svadby nemám vlastne nič lebo to sú tie naj momenty a o to na svadbe predsa ide? Koľko si už nakameroval svadieb? Vieš o čo na svadbe vlastne ide?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@manka555 Tvoj komentar patril asi mne :-) Spatne si citam moje 2 reakcie k teme a v ani jednej nekritizujem ziadneho kameramana :-D Obe moje sestry mali kvalitnych kameramanov a maju prekrasne videa, za cca. 1000 eur :-) Dovolila som si len vyjadrit moj osobny nazor, ze NAM (mne a manzelovi) stacil aj kratky klip (rovnako, ako si to zela aj autorka temy) :-) Nikomu vsak moj nazor nevnucujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkavladko to bolo asi tak obom napoly :) Trocha ma vytočil @freedoc lebo pochybujem že už nejakú svadbu nakameroval navyše je ešte len študent a mám pocit že ani nevie o čom svadba je :)
Odpovedať
nemyslim si ze ked je freedoc este len student automaticky to znamena ze to nezvladne. Ako tak pozeram na nete pracu niektorych akoze profi kameramanov je mi do placu.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkavladko ahoj môžem sa opýtať robil Vám aj fotky?a koľko vás stál?ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@morandia Ano, fotil cely nas svadobny den, sem tam spravil take kratke video zabery a potom nam to hentak zostrihal. Ak sa nemyslim, tak do 2 tyzdnov sme mali klip hotovy. Ja som velmi spokojna :-) Cenu ti poslem do IP.
Odpovedať
@colinecka ale dost to naznacuje, ten freedoc nema na stranke ani jednu ukazku zo svadby, takemu by som si nedala kamerovat svadbu, ani len ten klip
Odpovedať
Profilova fotka
@colinecka dneska je akože "profi" alebo "photographer" každý kto si to napíše na webke :) Súhlasím s Tebou, bez portfólia, nie že 1-2 ukážky ale ozajstné niekoľkoročné kvalitné portfólio, by som to ani ja neriskovala.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vsetkym za typy, velmi ma to potesilo, idem popozerat portfolia.... :) kazdy par ma moznost vybrat si aku svadbu chce, tak prosim nekritizovat nase rozhodnutie, je to len nasa svadba a my vieme predsa najlepsie co nam vyhovuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkavladko ok diky
Odpovedať
Profilova fotka
Môj názor k téme: klip je to najkrajšie a najradšej ho robím, lebo je to krátke a efektné, ale ostatné aj trojhodinové video má tiež dôležitý a nenahraditeľný význam. Hned po svadbe je to celkom nuda, lebo ste to práve zažili, ale po rokoch je to čím ďalej lepšie. Kto ho má, tak je neskôr určite veľmi rád ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?