Koľko ste zaplatili za svadobný klip?

Mame natoceny material a chceme z neho urobit 5 minutovy klip. Co si myslite aka je adekvatna cena? Dakujem Vam velm i pekne za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Ide o to nakolko si hodnoti clovek svoj cas, a vec dohody niekto moze brat podla Vas vela a niekto malo
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali videoklip v dlzke cca 6 minut v cene a kameraman nas vysiel na 900€
Odpovedať
Profilova fotka
:-) za ten sa často neplatí ! Kameramani ho používajú ako markentingový nástroj vďaka ktorému si dokážu získat dalších klientov / samozrejme ak je zaujímavý a originálny/ ...
Odpovedať
Profilova fotka
To je veľmi ťažko povedať. U nás je klip samozrejmosťou každej objednávky svadobného videa.
Odpovedať
Profilova fotka
@michalmajcher klip zadarmo isto nie je viem si predstaviť tie hodiny práce kým ho zostrihajú. Za všetko sa dneska platí nebuďme naivní ale video stojí asi viac z celkovej sumy za video+klip. Fotografi zasa ako marketingový nástroj používajú zopár podarených fotiek veď niečo tiež musia ukázať.
Odpovedať
Profilova fotka
Castokrat zaberie zostrihanie videoklipu viacej času ako zostrihanie celej svadby. Videoklip je vyborná vec aj pre zákazníkov, ved ked chcú niekomu ukázať niečo zo svojej svadby, kto bude sediet pri celom zázname? Klip uplne stačí. A rovnako je to výborná vec aj pre kameramana, pretoze prave tam sa ukáže, ako je schopný zostrihat tie doležité momenty z celeho záznamu a v akej kvalite a samotný klip sa jednoduchšie prezentuje ako celý záznam. Rovnako ako u fotografov, služia fotky na prezentáciu. Ved kto da prednosť fotografovi, ktory na stranke nema ziadnu fotku pred ostatnymi, ktori majú na strankach cele fotogalerie? Prezentacia je velmi dôležitá. Pre obe strany. Všetkým prajem veľa zdaru pri svadobných prípravách.
Odpovedať
Profilova fotka
moj svadobny videofilm je zlozeny z viacero videoklipov. Priemerne 6-7 tematickych klipov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
som sice fotograf, ale myslim si, ze narocnost spracovania klipu, teda aj jeho cena, zavisi aj od dlzky suroveho materialu, z ktoreho sa ma zostrihat - rozdiel je robit klip z hodiny zaznamu ine zo 4 hodin.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Mohol by som niekde ten klip vidiet prosim ? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
No ja si myslím že by sme si mali uvedomiť že úlohou kameramana na svadbe nie je urobiť klip a k tomu nejaký dlhší videozáznam ale prvoradé je vždy to dlhšie video aby bolo pekné a profesionálne nakamerované a zostrihané aby bolo na prvý pohľad vidno že to nie je home video. Klip by mal byť už len ako bonus. Veľa neviest si to nevie celkom dobre uvedomiť ale my neplatíme za KLIP ale platíme hlavne za DOKUMENT a klip je čerešnička na torte. Načo mi je super klip keď v tom svadobnom filme na sobáši nepočuť nič len huhlanie a DVD nikto nepozerá lebo sa to trasie a neni tam natočené nič také čo by nezvládol aj niekto z rodiny ?? Dneska veľa kameramanov ide len cez klipy, ale nie je to chyba nás neviest že sa nezaujímame o to čo vlastne dostaneme za svoje peniaze?
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak karin7777
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?