Koľko ste zaplatili za kameramana?

Povedzme ze od pripravy nevesty do cca 2 hod rannej?
Odpovedať
kameroval bratranec a fotila sesternica, čiže čisto nič. fotiek mám bars koľko a z posvadobnej večere je originálne a výstižné sedem minútové video. dokonalá pamiatka. a zadara
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si uz rezervovali jedneho dobreho z michaloviec,zaplatili sme 450 eur, ale ked nam poposielal svadby,ktoré robil,bola som nadšená....kameruje na dve kamery a do tretej rana... :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
200 - 250 eur
Odpovedať
Profilova fotka
330€
Odpovedať
Profilova fotka
MMne sa Akurat prevcerom jeden ponúkol vrátane dopravy ze bude od zaciatku do uplneho konca ze nam video pekne upravy s našimi foto este s detstva :) si pita 330 eur tak si myslim ze pohode :)
Odpovedať
Profilova fotka
S cenami to je rôzne niekto to robí popri práci za 290 niekto za 390 a profíci asi od 800 do 1500. Záleží len od nárokov a peňaženky asi tak ako vo všetkých oblastiach života :) Ak Ti viac záleží na fotkách a video bude hlavne pre rodičov tak vám bude postačovať aj nejaký slušnejší kameraman okolo 300-400 €.
Odpovedať
My budeme mať za 550e s tým že to zahŕňa točenie od rána-od príprav až do cca 01:30, bude mať dve kamery aby to bolo pekne postrihané a videá budú v HD kvalite :)
Odpovedať
Profilova fotka
zaleži aj od toho či kameraman pride na svadbu s kamerou do ruky alebo ma so sebou kopu sakramentov tak ten čo ma aj kvalitu si zapyta viac kameramani čo robia bluraj pytaju viac aj kolo 700ečka
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Pozrite si náš profil. Ináč komplet servis video a foto, vzdialenosť pre nás ne je problém.
Odpovedať
my mame kameramana co chodi s dcerou, maju 2 + 2staticke kamery. doda videoklip, upravene dvd a aj surove zazanamy, pocet DVD kopii kolko len budeme chciet. je ochotny pockat aj na foto, aby ich pekne zakomponoval do videa. za svoje sluzby si pyta 300eur.
Odpovedať
Profilova fotka
To karin7777: Ahoj, Karin, jedinym tvojim kriteriom na ohodnotenie kameramana ci je profi alebo nie je cena? Co tak pozerat aj na kvalitu? A to myslim ci uz kvalitu vybavenia alebo aj kvalitu spracovania alebo aj to, aky je pruzny, ako sa svadobnemu paru venuje, ci zachyti vsetko dolezite, a ako to zachyti.... Ak ma kameraman este nejaku inu pracu, uz nieje profi? To je divne. Takze ak nejaky clovek je nezamestnany, kupi si kamerku Full HD za 500€, programy si stiahne z internetu zadarmo a vybavi si zivnost, tak len preto, ze nema inu robotu je lepši kameraman, ako ten, co sa tomu venuje sice popri zamestnani, ale uz viacej rokov, kameru ma za niekolko 1000€, programy na strih videa vsetky oficialne, vybavena zivnost a mnozstvo skusenosti a spokojnych zakaznikov? Podla mna je dolezite VZDY si nechat predviest ukazkove DVD apon od 2-3 firiem a porovnavat. Tam je vidno vsetko. aj kvalita obrazu aj strih a aj profesionalita toho kameramana. Prepac, nedalo mi na to reagovat..... Poznam kameramana, ktory predava svoju pracu za 1200€ a vysledny zaznam nieje teda ktovieaky.... Prajem ti pekny den. Palo Kalivoda
Odpovedať
R65 mozem len odporucit...milan ma neskutocny cit! su vzdy dvaja...a na viac kamier robi...nas obrad robil na 3 staticke kamery a na 2 zive kamery....doniesol neskutocnu vybavu a bol velmi dlho...najlepsie je,...ze na svadbe sme ani nevideli ze tam je (boli 2 kameramani) a vysledok bol neskutocny...vrelo a este vrelsie Vam odporucam r65 z krupiny, on sa vola Milan Duroch
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja mam super cenu, 200 e ale je pravda, ze kameraman mi to len natoci podla mojich predstav a strihat si to budem sama, kedze s tym pracujem ale v inom smere. Pozerala som kopec svadieb a hrozne mi vadi niekolko veci, co pouziva kazdy jeden kameraman.. vacsinou nieje postrihane to co by malo byt a naokpak je tam to co by clovek nechcl vidiet... takze svoj svadobny den si budem rezirovat a strihat sama..:)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
my máme ks studio partizánske, cena 500€, od rána až do cca druhej, 2 kameramani, čo viem, tak 5 kamier :-D
Odpovedať
Profilova fotka
radosť čítať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?