Koľko berie kameraman za svadbu?

Ahojte, kolko obvykle beru kameramani za svadbu? vdaka
Odpovedať
PS: a od coho zavisi pohyb jeho cien????
Odpovedať
Profilova fotka
my máme za 500 €
Odpovedať
peterko18 to vystihol celkom dobre. Ale ešte je treba dodať že letecké zábery,žeriavové zábery z výšky atď. to je len niekoľko záberov v celom videu a točia sa hlavne do klipu. V žiadnom prípade také zábery nie sú v celom videu robia to fakt len pre efekt do klipov. Nevesta by si mala pozrieť celé DVD lebo len tam sa ukáže čo kameraman dokáže a čo je pre neho priorita. Niektorí kameramani sa ani netaja tým že točia hlavne klip a zvyšok DVD je nahrubo zostrihaný z 1 kamery, pritom cena je min. 1300 EUR. Zas iní kameramani robia na profi úrovni komplet DVD a nezameriavajú sa iba na klip. Záleží na prirotách nevesty. Niektorá chce super klip a DVD aj tak pozerať nebude. Ktorej ale záleží na celom DVD, určite si treba vypýtať celé DVD či už osobne alebo cez internet. Lebo sa môže stať že klipy sú krásne s plno leteckými a podobnými zábermi a DVD je amatérske a nudné. Za také peniaze by už malo byť kvalitné celé DVD nie iba 3 minúty klipu !!
Odpovedať
@janocka563 nesuhlasim, studia co sa netaja svojou pracou a poslu ti cele dvd maju zabery npr.zo zeriavu aj ucelovo pocas obradu, na hostine, pri tancoch nie len par zaberov kvoli klipu.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 presne tak :)
Odpovedať
@slavka121212 mne ako neveste by sa nepačilo keby kameraman odosielal moju kompletnu svadbu je to moje sukromie a sukromie mojej rodiny a najbližších s klipom na webe suhlasim ale priebeh domaceho prostriedia či celeho večera aby očumovali cudzí ľudia???????? hmmmm
Odpovedať
Profilova fotka
@evussa81 všetky podrobnosti o svadbe a aj poskytovanie materiálov zo svadieb je riešené cez zmluvy :-) To znamená, že bez súhlasu mladomanželov DVD neposkytujeme ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?