Kameraman Zabudko / videosvadby.sk - máte skúsenosti?

Ahojte chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s kameramanom so sniny Timur Zabudko. Jeho internetova stranka je www.videosvadby.sk Chceli by sme ho na svadbu ale radi by sme poculi nejae ohlasy na jeho pracu. Dakujem
Odpovedať
Aj mna by to zaujimalo. Mayka1207 - mala si ho na svadbe? aky bol?
Odpovedať
Ahoj nakoniec sme si vybrali ineho. Tento sa nam videl nekorektny. Chcel zalohu bez zmluvy a potvrdenia a zaplateni. A pytala som sa na neho aj tu na portali aj u znamej so Sniny a nikto o nom nic nevie. Nemal som voci nemu doveru. Vybrali sme si Provideo Kosice. Zatial mam z toho dobry pocit tak uvidime. Po svadbe ti dam vediet.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, dodatocne pridavam prispevok so svojimi skusenostami. Kameramana sme riesili velmi tesne pred svadbou a kedze vsetci nami preferovani boli uz obsadeni, nezostala nam ina moznost a siahli sme po www.videosvadby.sk Od pana Zabudka nam bol prideleny kameraman, s ktorym sme sa mali blizsie k svadbe spojit a dohodnut detaily kedy a kde ma kameraman dorazit. Po prichode kameramana sme presli jednotlive casti svadobneho dna, pribliznu casovu liniu a dali zbezne pokyny. Kameraman bol velmi mily, ochotny poradit a pocas svadby posobil profesionalnym dojmom. Po svadbe nas informoval, ze material posunie do strihovne a video bude hotove do 3-4 tyzdnov. Priblizne v spomenutom case bolo video hotove a my sme boli vyzvani doplatit plnu sumu (zaloha sa plati pri rezervacii kameramana), aby nam ho mohli vyexpedovat a dorucit. Samozrejme sme to bez meskania uhradili a s nadsenim cakali na balicek. V skratke. Z videa sme dost sklamani. Znacna cast obradu bola snimana zo stativu z dost zleho uhla, kde nam s manzelom nie je vidiet ani do tvare, alebo je zaznam nasmerovany medzi oltar v kostole a nas s manzelom, kde je sice pocut obrad, ale vidiet len prazdne lavice, alebo kde je vidiet len trupy ludi bez hlav, a podobne je to aj s castami zaznamu zo samotnej oslavy a cepenia, kde su niektori ucinkujuci ludia uplne mimo zaznam. Povodne sme uvazovali, ze si objedname cely balicek fotenie + video. Ale ked nam povedali, ze oboje bude robit jedna osoba, nevedela som si realne predstavit, ako moze jeden clovek zvladat aj jedno aj druhe sam. Vdaka Bohu sme boli rozumni a objednali fotografa separate (toho mozem len odporucat). V inom pripade, by nam zo svadobneho dna nezostalo asi nezostlao vela na zdielanie s rodinou a blizkimi.
Odpovedať
@sunflower2017 Škoda, opäť zlá skúsenosť s lacnými službami, ešte nech mi zasa niekto oponuje že lepšie je objednať tieto služby za výhodnú, rozumnú, primeranú, tzv.nepredraženú cenu :( Na stránke majú že svadobné video už od 299€. Čo ste si od toho sľubovali? Veď viac zoberie DJ aj starejší ktorí sú na svadbe kratšie ako kameraman a po svadbe už nemajú žiadnu prácu so strihaním a výrobou videa a klipov. Celé videá na ukážku ste si určite nepýtali, možno by ste hneď zistili že sa to neoplatí objednávať.
Odpovedať
@realista sme zarucene pouceni. Aj ked neviem, ci by nam ukazka videa nejako pomohla. Postupne sme zistili, ze tato stranka neponuka sluzby jedneho fotografa, ale tento pan zamestanava viac fotografov z rozlicnych regionov. Kazdopadne, je to pre nas zla skusenost, ale nie zivot zdrvujuca. A kedze sme sami nenasli ziadne recenzie, pocas nasho hladania, tak sa chceme podelit o skusenost s inymi ludmi, ktori taktiez uvazuju nad touto sluzbou. Verte mi, to co odviedol nas skuseny kameraman, by dokazal s kamerou aj clovek, ktory by ju chytil do ruky po prvy krat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?