Kameraman z Lučenca - súrne hľadám na 20.9.19

Profilova fotka
Krásny večer, hľadám súrne na 20.09.2019 kameramana z LC a okolie, za rozumnú cenu s voľným termínom..... Nejaké nápady prosím???? :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň , Váš termín mám momentálne voľný,rád ponúknem Video služby . Posielam i správu do IP, Pozdravujem, Milan
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka191285 Asi by bolo prakticke uviest aj co povazujete za rozumnu cenu..Pomoze to zuzit (alebo rozsirit) vyber
Odpovedať
@sonnenshein Slecna hladala tieto sluzby uz v marci :-) Ty vies ako to je, za kvalitu sa jednoducho plati ;-) Rozumna cena v ponimani tu na mojasvadba je do 300€, samozrejme najde co hlada :-) ale ked sa tak dlho rozhoduje asi ma vyssie naroky, len s tou rozumnou cenou jej to nejako stale nejde dokopy...
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 Prave preto som si dovolila napisat, aj ked je samozrejme mozne, ze uz si vybrala, len to sem nenapisala.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 @sonnenshein Dámy, kameramani boli, ale už to prestsli robiť, prestalo ich baviť kamerovat...... Takže naozaj nie som náročná...... Tu na mojasvadba nie je cena za 300 e milá @slavka121212 ale vyššia, ale tak máš to asi v malíčku lepšie...... Pardon za daný príspevok teda...... Nájsť v dnešnej dobe dobrého kameramana, foto či DJ je v dnešnej dobe naozaj problém...... Dobry nemusí byť za 600 e ale ani 300 e alebo naopak.... Ale aspoň som rada, že tu je niekto múdrejší ako ja :-) :-) Bez ochoty poradiť ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka191285 Vies, byt dobry je velmi relativne. To co sa paci mne sa nemusi pacit Tebe a naopak. Preto je podla mojho nazoru najlepsie sipozriet ponuky, najst si video/foto/DJ vo "Vasom" style, oslovit zo 5 vybranych, a rozhodnut sa na zaklade ceny/pocitu/dalsich kriterii, ktore su pre Vas podstatne. Nemyslim si, ze existuje univerzalny navod, ako najst pre Vas tych pravych dodavatelov, pretoze kriteria sa lisia, a su subjektivne.
Odpovedať
Profilova fotka
@sonnenshein ja hľadám len kameramana....... Z LC a okolie, lebo žiaľ ubytovanie ak bude plný stav nemôžem si dovoliť..... A ani, ponuky sú a všetci sa líšia len cenou, inak sú všetci rovnakí, staci????? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka191285 Jasne. Prave preto si myslim, ze ak uvedies tieto informacie + cenu, ozvu sa Ti len ti, ktori budu pre Teba relevantni.
Odpovedať
Kameramani boli ale ""prestalo ich baviť kamerovať"" tak hľadáš znova? To si preboha čo mala objednané ???? Toto je už na mňa priveľa 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
príjemný deň ... tento termín máme ešte voľný ... posielam ponuku aj s ukážkami do IP ... v prípade, že sa ponuka pozdáva a tvorba tiež tak sa kľudne ozvite kedykoľvek
Odpovedať
Profilova fotka
@realista skús robit 25 rokov s kamerov pre TV a svadby a zanedbávať rodinu..... Potom sa môžme baviť na rovnakej úrovni..... Žiaľ nie kazdi vydrzi pri jednej práci.... Hľadám si kameramana a nie blbé reči :) :)
Odpovedať
@mirka191285 ked su podla teba vsetci rovnaki tak objednaj hocikoho, na co tu cakas??? Vyhovorky, ze len z LC, lebo, ze ich nemozes ubytovat si pisala uz pred pol rokom !!! Fakt si presvedcena, ze toto bude ten hlavny problem, ze za pol roka nemas uz objednaneho toho 300 euroveho kameramana?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?