Kameraman v okolí Púchova

Ma niekto skusenosti s kameramanom Romanom Gabasom z Puchova? odporucite? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som si pana Gabasa rezervovala na svoju svadbu, videla som DVD so svadbou, ktore mi poskytol, pre mna je on TOP 1, nelutujem a ani nebudem lutovat svoj vyber, ani pristup a ochotu, odpovedal mi na vsetko co som potrebovala vediet, ja mozem jedine len a len odporucit. Ja by som nevahala ani minutu :-).... a strasne sa tesim na moj den D, ktory mi zväcni prave on :-)
Odpovedať
Ahoj renateska. Tak ja ti Romana možem len a len odporučiť. Je to veľmi príjemný človek, má veľa nápadov, vie dobre poradiť, uvoľniť vás a pracuje tak, že okolie ho vôbec nevníma a pritom zachytí naozaj všetko!!! Jeho práca je na vysokej úrovni a poviem ti keď si pozriem naše svadobné video, mám pocit, že pozerám FILM. Video je perfektne zostrihané, plynulé zábery, hudba.... My sme boli jeho prácou nadšenííííííííííííííííí :-D
Odpovedať
jej, ste zlate, dakujem krasne za vasu pomoc dievcata! a dlzim palce bajushka nech ti vsetko v oktobri vyjde podla tvojich predstav! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý večer, Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň. S pozdravom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ohojte mam v auguste svadbu a hladam profesionalneneho kameramana ktory aj foti a je z blizka dakujem napiste kontakt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetara Dobrý deň, napísala som Vám IP. :-) Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?