Kameraman s dronom svadba Nitriansky kraj

Poprosím ponuky Nitriansky kraj kameramam s dronom na rok 2019 Máj . dakujem
Odpovedať
Dobrý deň. Čo tak ísť do sekcie Profesionáli, alebo niekam na Vimeo, YT a popozerať si videá - reálnu prácu? :-) Podľa mňa tak budete schopná nájsť niekoho schopného, ktorého tvorba sa Vám bude naozaj páčiť a budete sa s ňou vedieť stotožniť. To, že Vám tu napíšu do fóra 3 kameramani - to je veľmi úzky výber. Nie je kameraman ako kameraman. Každý máme svoj špecifický štýl a treba aktívne hľadať ak chcete teda dobré video. A dron nie je záruka top videa ;) Najlepšie svadobné videá, ktoré som ja videl nemali v sebe ani jeden dronový záber. Ale to neznamená, že to tak v budúcnosti nemôže byť.
Odpovedať
Profilova fotka
V prípade záujmu nás kontaktujte Máme licenciu na drona a všetky povolenia čo k tomu patria.
Odpovedať
@monika4554 Skus skor hladat cloveka co je v prvom rade dobry svadobny kameraman a ovlada vsetky uskalia svadobneho dna. Dron sa vyuziva na par efektnych zaberov do klipu, ale svadobne video je predsa o niecom inom, taku odobierku, sobas, zabavu, cepcenie s tym nenatocis :-) na to treba skusenosti a tiez potrebnu techniku, ako je viac kamier, kvalitny zvuk a pod.
Odpovedať
http://letectvo.nsat.sk/wp-content/up...
Odpovedať
@cyrix :-D za toto ta tu nebudu mat moc radi svadobni kameramani ktori dron ponukaju ako beznu vec, dokonca by som povedala, ze uz aj nevesty dron vnimaju ako povinnu vybavu svadobneho kameramana. Uz sa to tu x krat riesilo, co vsetko treba k legalnemu lietaniu, ale bez nejakych vysledkov, nevesta dron chce a basta :-) skoda, ze kameraman aby zohnal nejaku zakazku dron slubi a riskuje tym likvidacnu pokutu...nepochopitelne, ale sme na Slovensku, tak sa ani moc necudujme, ze sa u nas nic nezmeni, ked na jednej strane chodia davy do ulic protestovat a na druhej strane sami nemaju problem zakony porusovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 nechapem, ze nejaky videoman je ochotny tak riskovat kvoli doslova par sekundam v klipe. nevesty ! tu ide v prvom rade o vasu bezpecnost a bezpecnost vasich hosti. p.s.: zabery z dronu taktiez podliehaju kontrole, az po par tyzdnoch ich kameraman moze spracovat - ale iba ak mu to schvalia. co ak vase video bude obsahovat zabery, ktore schvalene nebudu a vy ste hladali cloveka s dronom absolutne zbytocne? :) @monika4554 uprimne vam radim, aby ste si dobre zvazili, preco chcete letecke zabery a ci maju pre vas naozaj taky vyznam.
Odpovedať
@photostancik svätá pravda!!
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik @slavka121212 nechapem preco sa vyjadrujete ku kazdemu prispevku s dronom a “hejtujete” kazdu nevestu co ma o dronove zabery zaujem 😂 az mi je to vtipne. Vidim ze do toho vidite a ze sa tomu rozumiete ale nemate po veceroch co robit len riesit veci ktore sa vas v podstate netykaju? 😂 vsak sa venujte fotografovaniu a nechajte kameramanov nech sa sami popasuju s poziadavkami neviest s s tym co su a nie su ochotni riskovat ak robia nieco nacierno....apropo co sa v dnesnej dobe nacierno nerobi? A dalsia vec je ze este som nepocula o ziadnom zavaznom incidente s dronom tak by ste z toho ozaj nemuseli robit druhy pripad vrazdy Kuciaka preboha 🙈
Odpovedať
@bacluca je jedno ci fotograf alebo kameraman, pouzivanie dronu je rovnake. Je to zbran takisto ako auto. Vypocitaj si co sa stane ked ti kilovy dron spadne z 200m vysky na hlavu. Na svadbe sa lieta nad ludmi, riziko je pomerne vysoke. Skusky sa robia hlavne preto aby pilot vedel a podpisal, ze sa nebude volne lietat napriklad nad davom ludi, na letiskach a pod. a tiez je dolezite zvladnut manualny rezim lietania v krizovej situacii, napr pokazi sa jeden motor a uz to leti k zemi, alebo strata gps signalu. Ked niekto robi na cierno a nevesta ho v tom rada podporuje je priklad nasho zkazeneho prehniteho statu, ved ryba smrdi od hlavy... Apropo ked sa pytas co sa dnes nerobi nacierno a mas len 24 rokov, tak to potvrdzuje len to co pisem.
Odpovedať
Profilova fotka
@bacluca aj ja vam prajem pekny den. vo svojom vlakne ste pisali, ze sledujete moje prispevky. nerozumiem teda, ako mozete napisat, ze niekoho hejtujem. ano, vidim do problematiky a riesim aj veci, ktore sa ma bezprostredne netykaju. rovnako ako niekto podrzi dame dvere, zdvihne malickost, ktora spadla na zem a poda ju majitelovi alebo zabrani kradezi penazenky v obchode a tak dalej a tak dalej.... dufal som, ze ste pochopili v spominanom vlakne, v com je problem, ale vidim, ze zrejme nie. tak este raz a kratko - tu nejde o pracu nacierno. na to sa mozem vykaslat. tu ide o lietanie s vrtulnikom a robit ho moze iba skuseny pilot. predstavte si maly dron s hmotnostou iba jeden kilogram, ktory spadne zo stometrovej vysky medzi ludi. niekoho zivotna poistka je v tej chvili splatna.... na rozdiel od neviest vidime do svadobnej problematiky a mnohych jej aspektov a videli sme dronove incidenty aj ked neboli v spravach. pretoze zatial, ZATIAL, sa netykali incidentu s clovekom. budte vdacna, ze vam tieto veci ma kto napisat, naozaj dufam, ze prave vas ten vtipny uskrn, ktory mate pri citani "hejtov" neprejde....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?