Kameraman Radovan Marták - skúsenosti

Ahojte chcem sa opýtať či má niekto z okolia Nové Mesto nad Váhom skúsenosť s kameramanom Radovan Martak a ak áno tak akú Ďakujem :-)
Odpovedať
ahojky my mame skusenost s kameramanom Radovanom Martakom nam kameroval predsvadobne video aj celu svadbu a mozem ti povedat ze lepsieho kameramana sme si vybrat nemohohli...je velmi mily ustretovy a hlavne napadity...video nam urobil perfektne.... a v neposlednom rade ma velmi dobru cenu ak chces poslem ti linky na nase videa....
Odpovedať
Profilova fotka
@mnavzdysp cauko, my snim mame tiez dobre skusenosti. Rozhodla som sa pre neho cez odporucania kamosiek a lepsie som urobit nemohla. Bol super ! ak patris medzi nevesty alebo tvoj drahy medzi zenichov, ktori maju stres z toho ze na nich bude pozerat nejaka kamera tak si vyber jeho.:) Ja osobne som pocas svadby ani nestihla zaregistrovat ze nas kameruje a vysledok bol super. Dvd sme mali este skor ako svadobne fotky. A bol celkom zabavny :D ziadna napäta situacia ani nic podobne..prave naopak.
Odpovedať
@romca251232 bola by som ti vďačná ;-)
Odpovedať
http://www.youtube.com/results?search... prve 4 videa su nase pozri si...
Odpovedať
@mnavzdysp musim sa pridat k babam vyssie. Vrelo ho odporucam. Ak ti niekto povie, ze za taku cenu ti urcite neurobi dobre dvd alebo, ze to bude daky amater, tak prave naopak. Konecne sa nasiel niekto , kto svoju zalubu ovlada na jednotku, a este aj za super cenu. DVD som pozerala 4x za jeden vikend :-D a paci sa mi stale viac a viac. A presne ako Domca pise, na svadbe som ho ani nevnimala, vobec nezavadzal a napriek tomu zachytil vsetko :-D. My sme nadmieru spokojni. A ak mas stale pochybnosti, kludne sa mu ozvi, je ochotny ti dat na pozretie dvd, ktore robil, a az potom sa mozes rozhodnut, ci ti jeho praca vyhovuje alebo nie.
Odpovedať
@romca251232 krásne videa fakt :)
Odpovedať
@mnavzdysp http://vimeo.com/78541873 , http://www.youtube.com/watch?v=Vrw2WD... posielam aj svoje :-D
Odpovedať
@drobcek0909 vidím že si mala HS Rytmus bola si s nimi spokojná??
Odpovedať
Ďakujem ti je to jeho zásluha je fakt dobrý ...
Odpovedať
@mnavzdysp urcite ano. Hrali vyborne, prestavky akurat, zabavali vsetkych hosti. Pesnicky pasovali vsetkym vekovym skupinam, Dalo sa s nimi na vsetkom dohodnut, urobili naozaj skvelu zabavu. Kazdy nam chvalil hudbu. Takze urcite by som ich zavolala zas :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mnavzdysp http://vimeo.com/79219106 a toto je nase :D
Odpovedať
Profilova fotka
som veľmi rád že ste spokojné a veľmi dobre sa mi tekéto riadky čítajú :) ešte raz vám všetkým prajem veľa šťastia na spoločnej ceste životom :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, aj my máme česť a skúsenosť s týmto super kameramanom a lepšie sme si. Nemohli vybrať. Vďaka nemu máme super video.zo svadby spolupráca najlepšia aká mohla byť.Odporucame ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?