Kameraman Peter Ježík - máte skúsenosti?

Ahojte, prosím Vás má niekto z Vás skúsenosť z kameramanom Petrom Ježíkomz Korne? Zvažujem jeho ako svadobného kameramana tak by som chcela vedieť nejaké skúsenosti. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@miza22 my sme sa s nim stretli pri foteni svadby Lucky. Nick ma @frenkiss a urcite Ti povie, ako je s videom spokojna ;-)
Odpovedať
@miza22 Ahoj, ano my sme ho mali ako kameramana a aj sestra ho mala na svadbe a boli sme spokojné. Takže môžem ti ho odporúčiť. Mam aj promo video, ak mas zaujem si ho pozriet je tu na moja svadba.
Odpovedať
Ahoj, ďakujem :) a ešte prosím ťa nerobí to video nejako zastaralo, lebo som už počula aj také názory? ďakujem
Odpovedať
Dobry den,kameraman Tomaš Š. z Prešova-osobna skusenost,nikdy viac-amaterizmus,arogancia vydieranie.
Odpovedať
@miza22 Ahoj, nie určite nie..Je to jednoduche video, kde je zachytene vsetko.....Cena zodpoveda kvalite..My sme spokojny, je to dokonca aj môj sused, a co viem robi svadby skoro kazdy vikend..Ked si pozries to promo, tak mozno ti to trocha pomoze, spoznas troska jeho pracu...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte mate niekto este nejaku skusenost s tymto kameramanom/fotografom? Klipy a videa na nete sa mi zdaju tak nejake.... nemastne neslane. Uz som videla take klipy,ktore zaujmu su take smrncovne a obavam sa ze v tomto pripade to nebude take ale zase chapem pomer cena:kvalita.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?