Kameraman Orava - zostrihy

Hľadáme kameramana na 5.9.2015.Oravská Polhora. Chceme iba zostrihy tých najhlavnejších okamihov, nie celej svadby :) - atmosféra doma, kostol, tradicie, prvy tanec, zostrih zo zábavy... ZN: Za rozumnú cenu.
Odpovedať
@zuradko ja sa teda moc do tohto nevyznam, ale podla mna platis kameramanovi hlavne za cas, ... Takze bez ohladu ci chces video 120 minutove (co je uz vlastne zostrih) alebo len (napr.) 30 minutove ... On tam bude musiet byt rovnaky cas, takze s cenou moc nenaspekulujes ...
Odpovedať
@zuradko riesenim by ti mozno bolo dat niekomu z hosti do ruk kameru (isto najdes nejaku za rozummu cenu, ostane ti navzdy a mozes ju pouzit pri dalsich pamatnych udalostiach), kto to samozrejme aspon ako tak vie :-) a vysvetlit mu, na ktorych castiach ti specialne zalezi a mas vybavene ;-)
Odpovedať
No v podstate si opisala celu svadbu :D. Kazdopadne ak sa niekto z hosti podujme natocit tak potom mozes zaznam dat zostrihat profesionalovi. Samozrejme nebude rucit za kvalitu a neurobi to zadarmo. Ale je to jedna z moznosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja stále neviem čo to je tá rozumná cena. Profík s kvalitnou prácou to za cenu amatéra robiť nebude ak by šlo náhodou o to pri tej "rozumnej cene". Pri cenách tovarov v obchodoch, cenách fotografov, DJ atď za koľko by to taký kvalitný kameraman mal robiť? Nejde teraz o to koľko hodín strávi na svadbe ale čo a ako tam dokáže natočiť a čo dokáže z toho v strižni vyrobiť. Ideálna cena by bola 200€ to by bral každý ale to je maximálne nereálne. Ceny obyčajných sa pohybujú od 300 do 550 a profi od 800 do 1500. V tých cenách dávajú nielen klip čo je potom na nete ale aj dlhšie video kde je všetko, dĺžka sa líši podľa balíkov čo ponúkajú. Rozdiel medzi 350 € videom a 1000 € videom v dobe internetu už hádam vidí každý.
Odpovedať
Profilova fotka
A keď ešte doplním postreh, že keď DJ čo strávi na svadbe od 16h do 5 ráno tj 13 hodín stojí 250€, tak kameraman ktorý je na svadbe od rána do rána a ešte PO SVADBE strihá niekoľko dní, vyrába videá, klipy a bohvie čo všetko NEMOŽE stáť preboha 300€ :-D Minimálne 600 je taká primeraná cena dneska za klasické pekné video. Profi je o niečom inom tam je to samozrejme vyššie. Všade na SK sú aj za 250-300-350 ale to nie sú ani zďaleka kameramani. Škoda peňazí.
Odpovedať
Manka555 ja práveže profíka nehľadám, preto som dala rozumnú cenu. skôr by som brala aj nejakého začiatočníka, potrebujem len nahrávky, zostrihať si to viem sama, robila som s tým. len to nechcem dávať na starosť svadobčanom, aby to nebrali moc vážne, lebo mne ide len o to, vytvoriť si ,,amatérske" milé videjko pre nás dvoch a raz naše deti. :) takže to by sa asi ani nejakému profíkovi neoplatilo, aby čakal len na hlavné momenty... No ale nemôžem si dať asi inzerát hľadám kameramana brigádnika :) No asi to budem musieť ako ste písali baby vyššie, vlastnou kamerou a niekým ochotným :) My sme si kameramana nehľadali, ale zvykneme si robiť také malé záznamy a videá z dovoleniek, akcií a pod. a to by som chcela aj z mojej svadby, ale tam sa sama nahrávať nemôžem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuradko začiatočník to nezvládne od toho je začiatočník :) Budeš sklamaná ako plno iných báb čo potom píšu že to ľutujú. Budeš mať z toho nepozerateľné home video ;-(
Odpovedať
tak ja myslím, že keď ja zvládam natočiť videjko, ako aj napr. hostia, tak niekto kto sa tomu aspoň venuje, hoci je začiatočník, to dá lepšie ako my dohromady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuradko tak vieš hostia zvládnu svadbu aj pofotiť a predsa si to dávame robiť profesionálom lebo by z toho nič poriadne nebolo :-D Prečo si myslíš že so svadobným videom je to inak? Práveže video je omnoho ťažšie dobre nakamerovať a zostrihať preto je drahšie ako fotky. Ale keď už teraz vieš že si to pozrieš len raz tak v pohode :)
Odpovedať
tak už mám po svadbe, videjká mám od kamaráta, úplne amatérske cez Go pro. A úplne stačí :) profesionál by bol nazvyš, ale každý ako mu vyhovuje. Takto keď si to nastrihám teraz mi to príde oveľa osobnejšie. Ale fotografa sme mali profesionála :)
Odpovedať
zuradko mne ponukli ponuku 200 za kamerovanie aj fotenie ale nikde som nenasla recenzie na nich len fotky na nete tak preto sa obavam ale ak vam stacia tak tu je kontakt https://www.facebook.com/Svadobn%C3%B...
Odpovedať
Profilova fotka
@katka210692 to nevidíš že je to OTRASNÉ ??!! Ale za 200 v pohode :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
ved preto hovorim ze my ich nejdeme mat :) ale zuradko pisala ze im staci hocikto :)
Odpovedať
ale ja som už písala, že nám to natočil kamarát :) už mám po svadbe. mal požičanú kamerku go pro a úplne spokojne to máme od neprofesionála. ja som potrebovala iba zábery, lebo ďalej už s tým viem hocijako popracovať. :) ale samozrejme, kto chce poriadne video tak si musí zohnať niekoho, kto to vie, len ja som toto nechcela, mne osobne príde video zbytočné, nepozerali by sme sa na to. tieto zábery budú skôr vtipné a iba pre nás a naše deti.
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 Požiadavky neviest sú rôzne . Niektorá má rada to , iná zas niečo iné . V konečnom dôsledku ide len o to , aby nevesta bola nakoniec spokojná . No nieje to cieľ každého z nás ? ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?