Kameraman optimálna cena

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, chcela by som sa spýtať, aká je optimálna cena za kameramana. Mám rezervovaného kameramana s cenovou ponukou 650 eur. Zahŕňa to točenie svadby na 2, 3 kamery, začína sa ráno pri kaderníčke, kozmetičke, obliekanie ženícha a nevesty, odpytovanie, sobáš, hostina, redový a záverečný tanec, všetko FULL HD a ešte k tomu krátke video ako promo, hocičo, čo si vymyslíme. Dávaju 4 DVD a BLU-RAY. Je táto cena veľa? Videla som videá a sú super, videá sú krásne, nápadité, moderné a hlavne kvalitné. Tak čo myslíte? Videla som aj lacnejšie aj drahšie ponuky. Podľa mňa je to zlatá stredná cesta. Aký máte názor Vy? :) (Vydávam sa v Máji budúceho roka) :)
Odpovedať
Nemáš svoj rozum? Optimálna cena je 123000Eur!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@tally373 každý si objedná to čo mu vyhovuje. Ktorej na tom záleží objedná si drahšieho s kvalitnejšou robotou a inej zasa stačí aj za 150 € lebo to pozerať aj tak nebude resp. nedokáže poznať rozdiely v práci. Ak sa ti práca dotyčného páči tak nešpekuluj a buď rada že ešte mal voľný termín ;-) Videla si aj celé DVD? To je dôležité lebo klipy má dnes kde kto pekné ale video už nie.
Odpovedať
@tally373 treba napisat o ktoreho konkretneho kameramana sa jedna, takto je tazko odpovedat, najdolezitejsia je vysledna praca a nie pocet kamier,dvd,blu-ray
Odpovedať
Profilova fotka
@ivetla neboj sa, mám svoj rozum ;-) neviem čo je na tom také zlé, že sa pýtam na názor ostatných a chcem o tom diskutovať...preto sa to volá DISKUSIA, aby tu ľudia diskutovali...ale normálne a nie urážali sa a skákali do iných bezdôvodne....absolútne nevidím dôvod, prečo by si mala reagovať takto...to potom nereaguj vôbec, takéto blbé pripomienky tu naozaj nepotrebujem....viac ľudí na tejto stránke tu rozoberá podobné témy, tak prečo by som nemohla ja! Dovidenia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ostatným samozrejme veľmi pekne ďakujem za názor, cením si, že sú ľudia, ktorí sa dokážu s ostatnými baviť normálne :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 úplne s Tebou súhlasím, podstatný je výsledok a nie či "10 kamier" a "5 kameramanov" a podobne :) Tých 650 EUR je podľa mňa v pohode taký stred. Profi fotografi s menom berú okolo 700-900 takže tak.
Odpovedať
Nerozumiem tymto temam. Ak mam niekoho rezervovaneho tak nevidim dovod diskutovat o tom ci je to za vela ci nie. Ved dolezite je ci vyhovuje cena a praca mne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ja zas nerozumiem prečo by som sa nemohla na to spýtať napríklad :) vydávam sa prvykrát (a verím, že aj posledný) a neviem kde sú za čo aké ceny :) tak sa proste opýtam názor druhých nevestičiek, nevidím na tom nič zlé :) prácu majú títo kameramani úžasnú a som rada, že ich mám rezervovaných a mám aj podpísanú zmluvu, takisto ako mám už aj fotografku a kapelu a plno iných veci....ale viac som sa už tu na názor nikoho nepýtala, lebo vidím, že to nemá zmysel :)
Odpovedať
Profilova fotka
650€ je približne pod polovicou celého rozsahu cien čo si vieš objednať na slovensku. No či je cena v pohode, to sa treba asi spýtať peňaženky. Ale keď spomínate, že práca sa Vám veľmi páči a vy ste ochotná dať za tu prácu 650€ tak si myslím, že cena je v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@almapix presne to som chcela napisat.videa su super prekrasne, moderne, napadite a kvalitne.myslite, ze pytaju za to privela? uplne zbytocna debata toto... :-S
Odpovedať
ak mam niekoho rezervovaneho, zaplateneho tak su debaty o tom ci je to dobre absolutne nelogicke a vyjadruju "nesvojpravny stav" objednavatela... Ved ak si ja nieco vyberiem, fotografa, kameramana, saty a zaplatim si ich uz, teda zarezervujem, nebudem sa pytat okolia ci som dobre urobil. Rozhodnu za mna? Ine je, ak je to pred rezervaciou, ak niekto hlada referencie, zbiera informacie a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
@tally373 650 € je momentálne naša cena a ponúkame všetko čo ste opísali + niečo navyše . To či je to veľa , alebo málo , to by sa tu mohlo diskutovať ešte strááášne dlho a verte či nie , triezva odpoveď nato neexistuje . Koľko Ľudí , toľko názorov a každý iný :-D . Ak sa vám videa páčia , tak neváhajte :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
:D :D ach...tu sa zbytočne na niečo pýtať, lebo väčšina vie len kritizovať a hovoriť, že to je zbytočná debata...:D Česť výnimkám, ktorí vedia normálne napísať, že je to bežná cena a podobne. Nikdy v živote som kameramana nepotrebovala, takže neviem aké majú ceny, či je to veľa, alebo málo. Keď sa pýtam, či si myslíte, že je to veľa, alebo málo, tak chcem vedieť normálny názor na to a nie "urážky" a pripomienky....žiadna budúca nevesta sa nepotrebuje ešte znervózňovať takýmito rečami. Možno som sa zle vyjadrila v príspevku, že ho mám rezervovaného, v tom čase som s tým kameramanom komunikovala a nepotvrdila som naisto rezerváciu, preto som písala sem, aby mi ľudia napísali svoj (normálny a rozumný) názor a myslela som, že to bude bez blbých rečí. Videla som tu už X príspevkov s normálnymi odpoveďami, len asi ja mám také "šťastie", že som natrafila akurát na takéto odpovede :D Myslím si, že keď sa človek chce poinformovať, tak to vôbec neznamená, že je nesvojprávny. Chcela som vedieť objektívny názor na takúto sumu a podobne, nemyslite si teraz, že keby mi jeden človek z päťdesiatich napísal, že to je veľa tak, že by som sa na všetko vykašľala a nahrávala si svadbu na mobil :D Ale čo si budeme hovoriť, sú ľudia a ľudia...:) V konečnom dôsledku už nie je nutné, aby ste tu niekoho komentovali niekoho "stav", pretože som sa poinformovala a popýtala som sa na skúsenosti a spokojnosťou s ich prácou a s ich cenou ľudí, ktorí mi odpovedali normálne a rozumne a rozhodla som sa ich nakoniec rezervovať, zmluva je podpísaná, záloha odovzdaná a táto téma je už tým pádom neaktuálna. Ďakujem za pochopenie a za to, že už tu nikto nebude rozoberať moju svojprávnosť :) nemajte strach....som svojprávna a ešte dlho budem ;) Dovidenia :) Ostatným ďakujem za názory a som rada, že sú tú stále ľudia, ktorí vedia vyjadriť svoj názor bez "analýzy osobnosti" :D :-) ;-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
no vyznelo to tak, ze si uz rozhodnuta, ze to uz mas rezervovane.sama si napisala, ze si videla drahsie aj lacnejsie ponuky, z toho logicky vyplyva, ze vies ake su ceny...takze asi preto tie komentare ;-)
Odpovedať
su ludia a ludia a nevesty a nevesty, kedy prvy prispevok je mam rezervovaneho, druhy zle som sa vyjadrila, treti... a stvrty... preto najdolezitejsie je ak si sadnu cenovo, ale aj ideovo obe strany, aj nevesta aj dodavatel, vsetko dobre vsetkym
Odpovedať
@tally373 pozri nic si z takychto odpovedi nerob, ja som zhanala dj a spytala sa tiez na ceny kedze ani na slovensku nezijem, na svadbe som bola pred xy rokmi a ked si clovek pozrie diskusiu je tam rozmedzi 70 -500e a dostala som odpoved ze ked chcem lacneho dj, pre ludi co zrejme ani nebudu tancovat tak si mam najst amatera hoci som nikde nenapisala ze hladam lacneho dj.....ale ze hladam dj na malu svadbu a svadba zrejme nebude do rana kedze vacsina ludi je netancujucich...
Odpovedať
Profilova fotka
Vidím, že Vy ste sa nikdy v ničom nezmýlili, nikdy ste neurobili žiadny preklep v texte....:D nevadí :D taktiež som písala, že svadba bude v Máji a nakoniec bude v Septembri....teraz ma ukameňujete, že som sa v prvom príspevku vyjadrila, že svadba bude v Máji a v profile mám, že to bude September? :) :D @sense ja už sa nad tým len pousmejem a mávnem rukou :D načo sa zbytočne rozčuľovať, nechcem mať predsa na svadbe vrásky :D
Odpovedať
Profilova fotka
@tally373 Dievca ser na to,ja tiez mam rezervovaneho kameramana a fotografa a stale rozmyslam ,ci som dobre urobila ,ci ich nezmenit.A tiez som svojpravna :) ale tak mohli by niektori samozvani ,,odbornici,, ,,doktori,, a ,,psychologovia,, spochybnovat moj psychicky stav, Tomu nezabranime.Hlavne ,ze im to pomoze vykompenzovat ich menejcennost a vybit si to na ostatnych svojoimi premudrelymi recami
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?