Hľadám kameramana na 4.7.2017 v Chorvátskom Grobe

Profilova fotka
Nevestičky a ľudia z fachu. :) Začala vo mne rezonovať otázka, či by sa nám nehodil aj kameraman na veľký deň. A tak len čisto orientačne- koho by ste odporučili - kto máte čas v utorok 4.7.? Svadba, obrad v exterieri Hotela Agatka v Chorv.Grobe. Pripadne ponuky prosim aj s cenou a podla vas vasim najlepsim videjkom do spravy. Velka vdaka za ulahcenie rozhdovania. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naposledygeskovka Dobrý večer, poslal som vám správu. Pekný večer. Pavol Varga
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte rada Vám poskytnem viac informácií o nás a našej tvorbe. :-) Váš termín máme zatiaľ voľný a nemáme problém pricestovať nakoľko pôsobíme po celom Slovensku. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte. Za veľmi exkluzívnu cenu Vám vieme momentálne zabezpečiť v našej SVADOBNEJ AKCII - kameraman + fotografa. 8-) S pozdravom video-štúdio MAVEX 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Som z Viničného, môžeme sa nezáväzne stretnúť a porozprávať.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, ak ešte nemáte to čo ste hľadali taktiež si dovoľujem sa zaujímať o zvečnenie Vášho veľkého dňa :-) Naša robotka v profile alebo na webe.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme pripravený spraviť všetko preto, aby sme Vám pomohli uchovať si spomienky na Váš výnimočný svadobný deň. Máme taký slogan: „Aby jedinečné chvíle zostali ...“ a tak teda, mrkni na to: MRKNINAbodkaSK
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?