Kameraman Milloš Villem a vaše skúsenosti

Zdravim, chceli by sme sa podelit so skusenostami s videokameramanom, ktoreho sme mali na nasej svadbe - "Milloš Villem - Videokameraman". Pre viac info navstivte - http://www.milovideo.sk
Odpovedať
1
2
Miloš Villem - Videokameraman
Odpovedať
Profilova fotka
No joooo ... len tu akoisk okrem seba reklamy chyba ta vasa skusenost :)
Odpovedať
dátum svadby: 01. október 2011 počet dní, za ktoré Miloš nebol schopný dodať zostrihané video: 525 (dna 10.3.2013) nespočetne veľa telefonátov, výziev a zakaždým rovnaká odpoveď: Video dodám na budúci týždeň. veď posúďte, ako príklad seriózneho a rýchleho jednania uvádzam prepis našej komunikácie cez facebook:
Odpovedať
tak z niečoho takéhoto by ma asi porazilo. :O Rok a pol po svadbe nemať stále video, keď ste za neho zaplatili, tak to by som ho uz nahanala po meste s lopatou asi... Veď to nie je normálne. Ďakujem bohu, že video a fotky mi bude robiť brat, ktorý to robí profesionálne.. Toho môžem naháňať aj osobne, že budem nad ním stáť v najhoršom :D Ale toto naozaj nezávidím a držím palce, nech sa to konečne dorieši..
Odpovedať
Profilova fotka
@pezu a mate ho uz konecne?? inak co som pocula, tak nie ste jedini, ktorí ho este nemaju a tiez mali svadbu v roku 2011...ved toto nie je normalne!!!! ja som tiez nad nim uvazovala, ale presne pre toto som sa rozhodla pre ineho a vidim ze som urobila dobre...ja sa cudujem tomu, ze si ho vobec este niekto objednava na svadby....
Odpovedať
@monicatko samozrejme ze nie :( preto sme sa rozhodli varovat ostatnych..
Odpovedať
Pravdepodobnym kriteriom pri vybere takehoto kameramana amatera je jeho neodolatelne nizka cena. Ak mate zmluvu (co asi nemate) tak tam mas napisane datum dodania, ak len povedal, ze bude ked dokonci svadby pred vami tak to moze byt aj 10 rokov. Ak mate nejaky doklad, ze ste mu jeho pracu vyplatili tak to rieste trestnym oznamenim. Toto je aj varovanie pre ostatnych, neobjednavajte si amaterov !
Odpovedať
Profilova fotka
Tak teda v tomto prípade obdivujem Tvoje pevné nervy, ako tak čítam tú Vašu konverzáciu. Podvodník ]-( , človek bez hanby a svedomia. A ozaj už máte to dvd, či Vás naďalej ťahá za nos? Držím prsty, nech sa to dvd konečne dostane do správnych rúk majiteľov. ;-)
Odpovedať
Tak no.. ono vždy by malo platiť, že takýchto ľudí netreba vyplácať dopredu. Potom na to samozrejme kašle, lebo svoje už dostal.. :/
Odpovedať
takto.. kameramana nam odporucil starejsi, ktory bol znamy kamosky.. aj na svadbe secko OK, nebol dovod nedoverovat.. proste pocas svadby nic nenasvedcovalo tomu, ze to dopadne takto.. ale ako pise novavcielka, ludi netreba vyplacat dopredu... a ci mame DVD, tak posladna info zo vcera - stare zname: Milos Kameraman Villem Tento týždeň vám to naisto posielam. Myslel som čo je od zajtra .
Odpovedať
ani my este nemame dvd a svadba bola takmer pred dvomi rokmi...:-( ideme z toho porazit..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ja mam zase opacnu skusenost s nim...nam video bolo dodane nacas...boli sme s nim spokojny.inak baby v tomto vas lutujem,ja som sa videa nevedela dockat a keby som mala na to cakat 2 roky tak... no neviem...asi by som sedela pred jeho dverami a cakala kedy mi ho doda...nevzdavajte sa a bombardujte ho telefonatmi,sms-kami,e-mailami...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
my mame s nim tiež skúsenosť, že donekonečna píše ,,na budúci týždeň to už bude" už som z neho na nervy... určite ho neodporúčam
Odpovedať
Aj ked ste nemali zmluvu medzi sebou, treba podat trestne a nekaslat sa s tym.. Nie je normalne aby robil niekto video zo svadby ani tyzden pokial sa ten tyzden tomu teda venuje a nerozflakava peniaze ktore uz dostal. Pokial v sobotu natoci niekto svadobne video, a v nedelu si kludne oddychne a fakt sa tomu bude 3-4 dni naplno venovat tak to video bude vyzerat ako film a nie 2 roky !!! Svinstvo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@viktoriasz ahoj! chcem sa spýtať či už mate dvd zo svadby, či vám ho spravil. Ďakujem!
Odpovedať
NIKOMU TOHTO KAMERAMANA NEODPORUCAM CAKAME NA DVD UZ VYSE POL ROKA A SVARGINA UZ VYSE ROKA A STALE TIE ISTE VYHOVORKY "NESTIHAL SOM, NA BUDUCI TYZDEN ATD ATD"
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte neodporúčam tohto kameramana je to podvodník !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mali sme svadbu v júni v roku 2011 a píše sa rok 20.4.2015 a ešte stále ho nemáme je to velmi smutne. Nemáme ani peniaze a ani DVD. Neviem ešte do kedy a ako dlho to bude trvať. Už nám nedvíha ani telefón a ani nereáguje na nás.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte. Ďakujem veľmi pekne za Vaše hodnotenie! Minulý týždeň som s ním volala a cheli sme si ho objednať na kamerovanie našej svadby už sa nám aj prislúbil že má voľné a že skúsim si ho ešte "preklepnúť" na internete a to som teda prekvapena! Ako tak čítam, všetci ste ho vyplatili a ja ked som s ním minulý týždeň volala užíval si dovolenku v zahraničí!!! Tak ďakujem ešte raz! Pekný večer
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_pavlikova Neužíval si dovolenku, bol tam pracovne a viem to preto, lebo mi svadbu kamerovala jeho žena ;)
Odpovedať
@lusyinka mne do telefónu povedal že odchádza na dovolenku...takže ja píšem len to čo mi povedal. Ak klamal on, klamem aj ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_pavlikova v pohodičke ;)
Odpovedať
On stále mal takéto výhovorky a ma ich do dnes. Raz je na dovolenke , raz je v nemocnici a teraz ma toho veľa a tak to ide do dnes je to KRÁĽ KLAMÁROV. Za 4 roky neni schopný urobiť svadobné DVD podotýkam že bol vyplatený pred 4 rokmi. Neviem čo na to viac povedať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Strašny klamar. Zo slubovanych 3 mesiacov je to uz 7 mesiacov a dvd-cko stale nemame..... Neodporucam vyplacat celu sumu za dvd pred dodanim. Keby sme mu dali len zalohu a nic viac mozno by to bolo skor,ale bohuzial mi to uz nenapravime, tak chcem poradit dalej. Neodporucam ho za jeho nezodpovednost a zavadzanie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, máte už DVD?my sme už 10 mesiacov po svadbe a stále nič..zúfalé stavy ma už chytajú..ako ste dosiahli že vám konečne DVD dodal?
Odpovedať
Profilova fotka
@janulino niezeby som rypal, ale preco ho potom odporucate ako dodavatela? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik lebo som zrejme vyplnovala v euforii po svadbe ten dotaznik..
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik nastastie ho mam len uvedeneho ako kameramana..ziadne pozitiva k nemu pisane nemam...
Odpovedať
Profilova fotka
@janulino v pohode, aj som si myslel. len to vyznieva trochu kontraproduktivne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik nuž celé zle, čo vám poviem..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?