Kameraman do 300e v Topoľčanoch..nemožné??

Hľadáme kameramana na svadbu v Topoľčanoch do cca 300e...Myslíte, že je to v dnešnej dobe už nemožné??
Odpovedať
Profilova fotka
V pohode je to možné , tu na MS ich je kopec , ktorí číhajú na príležitosť , dokonca aj medzi profesionálmi ;-)
Odpovedať
Tak sa teda teším na ponuky, hláááste saaaaaaaaaaa :) :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
Naozaj nič v zlom ale ak nechcete neskôr banovať a písať na fóre ako Vám kameraman dorobil video... tak možné je všetko. Uvedomte si prosím že ten kameraman musí mať techniku, ktorá čosi stojí a strávi skoro týždeň na spracovaní jednej svadby. Ak chce spraviť napr. peknú 3 minutovú animáciu z fotikek následne z celým renderingom, tak len to je robota na celý deň.
Odpovedať
@mkstudio Ďakujem, uvedomujem si to...no taktiež si uvedomujem náš finančný rozpočet, tak už len budem dúfať, že natrafíme na niekoho cenovo prijateľného a vytvorí nám aj krásne video, aby sme mali nejakú pamiatku :)
Odpovedať
ak do 300,- tak to by som sa skor zaoberal moznostou len nejakeho svadbneho klipu - radsej mat 5-10 minutovy zostrih svadby - ale kvalitne, ako 2 hodinovu katastrofu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som kameru ani neriesila. my mame video len z obradu a aj tak to nepozerame. Videla som to asi 5x za 5rokov, skor si pozriem fotky, takze dobreho fotografa a z toho by som urobila zaujimavy klip.
Odpovedať
@cimage ked mate video len z obradu tak to je jasne, komu by sa to chcelo pozerat? :D Ja mam na mysli klip z celeho dna.
Odpovedať
Profilova fotka
@lentilka46 Dobrý deň, skuste si pozrieť moju video-tvorbu, pekny deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jakub227 to hádam nemyslíte vážne, ako si predstavujete vyrobiť z 12 hodinovej priemernej alebo nekvalitnej práce 10 minútový kvalitný zostrih a ešte k tomu ... to má nevesta za 5 minútové video zaplatiť 300 EUR???
Odpovedať
Profilova fotka
@hj 300€ by bolo ešte perfekt :) V Československu pod 600 € ani ponuka len na klip nie je. Ak si odmyslíme amatérskych príležitostných tvorcov, nebavíme sa asi o takých videách. Lebo zohnať sa dá, ale nie profi.
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 o slovenskej ľudotvorbe v cenotvorbe sa nemá význam baviť, k ničomu to nepovedie :( chcela som len upozorniť, že zostrih by mal obsahovať najkrajšie momenty svadobného dňa v oku lahodiacom spracovaní a nie zostrih momentov, ktoré sa podarilo ako tak kvalitne natočiť
Odpovedať
Profilova fotka
@hj súhlasím. Ale je to len zostrih, býva to ako bonus k hlavnému videu. A práve v tom hlavnom videu sú obrovské rozdiely v kvalite. Záleží komu na čom záleží. Niekomu možno stačí pekný klip a nejaké video kde sa uvidí a bude spokojný. Alebo aj nie. Takých tém s nespokojnosťou s videom je tu čoraz viac. S klipom je spokojná každá aj keď je to amatérsky klip. V zahraničí len (PROFI !) klip pod 1500€ ani nekúpite takže s opovrhnutím komentovať "slovenskú cenotvorbu" je od veci tie ceny sú prispôsobené slovenskému zákazníkovi. Ak ma chcete predsvedčiť o svojich kvalitách rada si pozriem 2-3 kompletné videá od vás. Nie klipy, celé videá :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
5 minut zmysluplneho klipu zas nieje tak malo. Takto sa to zda ako zlomok casu, ale oku sa premietne pomerne kvantum materialu a nehovorim kolko ho treba natocit suroveho a v akom casovom rozpati dna. V televizi bezia 8 minutove bloky reklam s uputavkami a zda sa to ako vecnost. Tak to dopadne aj s nezaujimavym klipom. Ak ma byt dobry treba ho vedet urobit aby sa to dalo pozerat
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 nerozumiem, zhodli sme sa v tom, ze kratky zostrih je len ceresnickou na torte, presne to som vytkla jakubovi 227, bez dobrej torty, nie je ani ceresnicka chutna, natoz odovzdat len ceresnicku...k cenotvorbe, bol to skor povzdych, urcite nie opovrhnutie a tyka sa vsetkych sluzieb sukromne poskytovanych (maliar, stolar, kadernik, kozmeticka...nechala som si robit gelovy lak na nechty - jedna kozmeticka mi nechty spravila nadherne aj s rucnou malbou za 15 EUR a druha bez napadu a nejakej pridanej hodnoty za 25 EUR) kazdy by si mal svoju pracu odviest svedomite, zodpovedne a kvalitne, ci uz za 100, 300, 1300 alebo 3000 EUR .. o svojich kvalitach Vas presviedcat nechcem, k ziadnemu videu som sa doposial verejne nevyjadrovala, nie je to moja parketa, dovolim si vyjadrovat sa len k fotografiam...netesi ma, ze tu zbytocne spamujeme vlakno, ktore zalozila nevesta za uplne inym ucelom a preto na pripadnu reakciu Vam rada odpoviem v sukromnej sprave :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hj my máme bežne v ponuke len samotný klip, keď si to zákazník žiada prečo mu to neponúknuť. A inak nie si prvý fotograf čo vie o kvalite a cenotvorbe videa viac ako samotní kameramani ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja na tvojom mieste by som si za kameramana priplatila. Po nasej skusenosti zo svadby by som na to teraz venovala viac penazi ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@pandak rozmyslam, kde som spravila chybu, ked mi nechcete rozumiet a asi som ju nasla...pravdepodobne som zle pochopila jakuba227, myslela som, ze pise o kameramanovi, ktory bud odovzda dve nepozeratelne hodiny alebo 5minutovy kvalitny klip...to mi neslo do hlavy, ako z nekvalitneho materialu spracuje kvalitny vystup...ale pravdepodobne myslel, radsej 5minutovy klip (od profi kameramana) ako dve hodiny od tiez kameramana...moj prispevok mal byt iba o tom, ze ak ponukam sluzbu zakaznikovi, mala by byt vzdy kvalitna bez ohladu na cenu ... a teda k cenotvorbe...stale trvam na tom, ze o slovenskej ľudotvorbe v cenotvorbe sa nemá význam baviť a vobec som tym nemyslela ceny videa, dufam, ze je to zrejme z druheho prispevku :) :)
Odpovedať
@hj ano ano, tak som to myslel, radsej kratky klip od profi kameramana ako 2h trapenie od niekoho ineho :-) Ono vela ludi chce mat vsetko zaznamenane, ale koho bavi pozerat sa na hodinovu omsu alebo 20 minutove gratulacie (aj ked zrychlene, ale musia tam dat predsa cele gratulacie, aby sa na tom videu nasiel kazdy),
Odpovedať
@jakub227 to si ešte dal málo, že 2 hodiny :) ešte aj v dnešnej dobe niektorí kameramani robia dokonca 5 hodinové DVD-čka !!!!!!! Normálne som neverila vlastným očiam keď som u kamarátky videla požičané svadobné DVD na 5 diskoch. Komplet omša, gratulácie, nekonečný redový tanec a kopec blbostí. Nechápem načo je toto dobré. V dnešnej dobe. Čo na to povedať. A potom tu padajú názory vo fórach, že načo kameramana aj tak to nebudeme pozerať. Veď jasne, že to nebudete pozerať, veď to je nekonečná nuda čumieť 5 hodín na jednu svadbu :) Krásne, moderne a dynamicky zostrihané DVD z celého svadobného dňa max. na 1 disk to úplne stačí :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?