Kameraman biskupice

Prosím poraďte mi kameramana ktorý točí videoklip zo svadby, za rozumnu cenu, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pomohlo by keby ste napísali aj termín svadby. Ďakujeme
Odpovedať
Ake je ta rozumna cena? Tu na mojasvadba si pod pojmom rozumna cena predstavime max. 250-300€ za celodenne kamerovanie a dlhe video, pri videoklipe to bude asi tak 50-70€???
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 @lindush30 ak ma klip/zostrih, aj ked len 5 minutovy, pozostavat zo sekvencii z celeho dna, tak ten kameraman tam musi byt cely den, to inak urobit nejde. Osobne si myslim, ze nenajdete nikoho, kto zoberie 50e za celodenne kamerovanie, dalsie 3-4 dni strihania a donesie si na to vybavenie za nejakych 8000 Eur. Ale drzim vam palce. Ak by ste mali zaujem o realne sumy z tohto sveta, tak si prosim pozrite moju webku a keby vas to oslovilo, kludne napiste (aj s presnejsim datumom svadby).
Odpovedať
@maros_markovic ja viem ake su ceny u nas aj kolko beru dobri a kolko ti menej doceneni. Reagovala som iba na slecnu ale z nejakeho dovodu mi ju neslo oznacit. Chcela som poukazat iba na to, ze tato stranka je jeden obrovsky trh, ak bude slecna hladat najde aj za 50€ aj zadarmo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 uplne suhlasim. len by ma potom zaujimal ten vysledok. a to je subjektivne, lebo to co sa niekomu paci sa mne pacit nemusi. co je super, lebo kazdy si tak vie nasjt to svoje :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?