Kameraman alebo fotograf?

Profilova fotka
Treba obidvoch alebo stačí len jeden?,lebo finančne je to dosť náročne pri dnešných cenách...
Odpovedať
Ja by som fotografa iba...fotka vydrzi dvesto rokov, kde si o 40 rokov pustis video ? Aj tak si ho pozries raz a cd bude lezat odlozene
Odpovedať
Video si pustit aj o 40 rokov, v digitalnej dobe bude 1 vzdy 1, 0 vzdy 0. Video ma to co fotografia nema a to je pohyb a zvuk. Ak sa neviete rozhodnut objednajte si len kratky klip, ktory zachyti to najlepsie, bude to urcite lacnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
slavka121212 si to presne vystilhla s skratke :-) , ale na túto tému som sa bavil minulý týždeň s našou bývalou nevestičkou, ktorú náhle opustila babička :-( . Foto aj video slúžia na zvečnenie spomienok, ktoré pribúdajúcimi rokmi majú hodnotu vyššiu a vyššiu, nehovoriac o tom, že svadba v živote človeka je takmer raz. A či foto alebo video? Treba obidve služby. Je to iba môj názor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Všetko ma niečo do seba! Určite odporúčam komplet aj foto aj video! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stano1202 určite neoľutujete, ak budete mať aj foto aj video a dá sa to zabezpečiť aj v primeraných cenách ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Netreba dlhé videá stačí hodinka aj menej a k tomu klip pre priateľov a návštevy. Áno je to drahé ale kameraman má viac práce než fotograf lebo nielen robí obrázky, po svadbe triedi a upravuje farby v PC, ale musí to snímať súvislo, aj na viac kamier, musí riešiť aj zvuk aby bol kvalitný, musí to strihať, musí tomu dať dej, musí robiť klip. Fotograf toto všetko nemusí. Tým nezľahčujem prácu fotografov ale je to skrátka tak.
Odpovedať
ja som za aj aj. A radsej lutovat, ze som vyhodil peniaze za foto / video, ako potom lutovat, ze foto / video nemam vobec
Odpovedať
Profilova fotka
finančne je to moc náročne fotograf aj kameraman pri dnešných platoch na východnom Slovensku....
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to vyriesila tak, ze by som poprosila z rodiny niekoho, kto ma k fotografovaniu blizo ...v dnesnej dobe uz ozaj foti kadekto, u nas to bude bratranec a kamoska, no obaja fotia aj ine svadby, takze mam vlastne stastie, ze mam dvoch ludi, ktori sa tomu venuju. tu sumu sme dali do videa, pretoze ja som stale zastancom toho, ze video sa oplati. 8-) ked je pekne a moderne spracovane video, budes mat pamiatku do konca zivota. neviem ci bude fotit niekto aj zvysok rodiny, ale kamera sa snazi zachytit vsetkych, aj pri tanci, atd. ja som z tych bab, ktore si stale pozeraju videa aj inych parov, takze nevidim dovod, aby na nasej svadbe video chybalo :-N alebo ako vravie ostatni, zapadlo prachom. asi som cudna :-D mam dve alebo tri kamosky, ktore po svadbe vypytovali od hosti sukromne fotky alebo videa, lebo nic z toho si nezabezpecili, a potom uz bolo neskoro. kazdopadne si musis urcit, ake mas priority ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 súhlasím nebude problém aj o 100 rokov si svadobné video prehrať. Veď aj staré Chaplinove filmy v tej dobe boli filmované bohvie na aké kamery a v súčasnosti sú na nete a na DVD :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?