Kameraman a fotograf v jednom-pozitívne skúsenosti

Dobrý deň, má niekto pozitívne skúsenosti s kameramanom a fotografom v jednom? Najlepšie taký človiečik čo už svadbu mal a bol spokojný s takouto formou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skôr som videla výsledok a ani video ani fotky neboli nič moc...to je ako všetko čo je dva v jednom
Odpovedať
Profilova fotka
takúto formu odporúčam len v prípade, že Ti nezáleží na výsledku, čo dostaneš.. raz som to videla.. výsledok bola katastrofa a to naozaj nepreháňam :-(
Odpovedať
ja osobe som bola s nasim velmi spokojna, dvd aj fotky boli uzasne, bola som prekvapena kolko toho stihol pofotit, mali sme fakt dost fotiek... aj chces, posli mi spravu a poslem ti link aj a fotky aj na klip.
Odpovedať
Profilova fotka
Neodporúčam ... poznám jedného, čo k tomu aj DJ robí. Takže má kameru s takou konzolou na fotoaparát a k tomu aj hrá. Len mu vraj niekto musí zapnúť nástup, keď inú do sály :) Fotografia je o zachytení momentky a pokiaľ by som riešil aj video, veľa mi ich ujde.
Odpovedať
Profilova fotka
Neodporúčam. Poznám páru kameramanov čo tak pracujú ale keď som videl výsledok hotová kotastrofa ani fotky ani video ako z pred 20tich rokov... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Neodporúčam... viď komentáre vyššie . Keď to má mať úroveň tak určite zvlášť kamera, foto, DJ alebo kapela...
Odpovedať
Profilova fotka
@martinko999_2 to fakt? No hotový cirkus humberto :DDD
Odpovedať
Profilova fotka
@martinko999_2 LOL toto je budúcnosť tohoto biznisu :). Jeden človek robí úplne všetko :). Samozrejme jeden človek bude mať určite techniku, skúsenosti a schopnosti za dvoch. Fotenie je jednoduché a o filmovaní ani nehovorím. Prečo by to nemohol robiť jeden človek? Osobne by som si zobral číslo na toho čo vie ešte aj DJ robiť. Lebo čím viac vecí človek robí tým je v nich lepší. Škoda že táto diskusia tu nebola skôr, ja idiot som si na svadbu najal zvlášť fotografa a zvlášť DJ. Pritom, kto vie lepšie odpáliť zábavu ako fotograf, ktorý zároveň nakrúca :). Nenapadá mi nič čo by sa mohlo pokaziť. No jedine že by ochorel a neprišiel :) Už ako je zadaná otázka (pozitívne skúsenosti) je jasné, že nevesta chce len odsúhlasiť svoje rozhodnutie. Úprimne nič čo sem ktokoľvek napíše jej názor nezmení. Paradoxne nakoniec bude nevesta z výsledkom spokojná a doporučí to ďalej. A my sa stretneme na ďalšom fóre, kde sa to bude zase riešiť.
Odpovedať
Tak siliť to nebudeme, budeme vidieť jeho tvorbu a rozhodneme sa, no dostala som takú ponuku a zaujímalo ma či má niekto aj pozitívnu skúsenosť. Nepatrím totiž k príliš náročným nevestám a pána mám z odporúčania. Tak dúfam, že sa rozhodneme správne.
Odpovedať
Profilova fotka
Dôležité je : dobre vybrať : https://vimeo.com/97268085 :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@lenik77 prosím ťa pošleš mi kontakt na toho kameramana a fotografa v jednom? Ďakujem
Odpovedať
2 v 1 sú kúzelníci
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?