Kameraman za 550 eur. Áno alebo nie?

Je adekvatna cena 550 eur za: video pocas fotenia, klasicke svadobne video na konci so zostrihom, letecke zabery, 5 kusov DVD a 1 kus USB v HD kvalite? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@keikokosh podľa mňa je 550€ úplne v poriadku, také slovenské cenové minimum za ktoré ešte dostaneš pozerateľné video. V každom prípade by som si ale aj tak vypýtala aspoň 1 kompletné DVD aby som videla čo za svoje peniaze dostanem.
Odpovedať
Profilova fotka
550€ je podľa mňa málo... ak budú aj letecké zábery....
Odpovedať
Profilova fotka
@vladomrva nemyslím si že pár leteckých záberov je to podstatné na svadobnom videu skôr by som pozerala na spracovanie či to nie je nuda ale moderne nakamerované a postrihané video a tiež či je všetko dobre počuť. Letecké zábery sú dobré na upútavku a zaujatie neviest ale nevypovedajú vôbec nič o kvalite videa ;-) Je to viac menej marketing :)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme všetko ako ty, len bez leteckých záberov a platíme 500 €...je v tom natáčanie hneď od rána od líčenia, česania, chystačiek až do popolnoci, keď sa budeme vracať prezlečení..+ ešte my sa ideme fotiť až v pondelok po svadbe, takže ešte aj natáčanie počas fotenia..a potom tiež 5 kusov DVD + 1 HD kvalite + ešte zálohovanie
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 Jasné , že letecké zábery nie sú dôležité. Je to vec vkusu a pohľadu. Kto ich chce mať nech si ich objedná... Písal som len či je cena adekvátna nie či také zábery niekto chce alebo nie. Je lepšie točiť na dve kamery ako na jednu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@keikokosh u nas su napr. ceny rozne , zakladne baliky zacinaju prave pri tejto cene
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?