Kamera a foto Pehanič z Michaloviec

Profilova fotka
Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto pánom a jeho manželkou. Je veľmi sympatický , aj video čo nám ukázal bolo veľmi pekné a za dobrú cenu, pri kompletných službách. Čo vy na to? Aké máte skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Nikto ho nepozná a nemá skúsenosti??????????
Odpovedať
Profilova fotka
Nechcite mi baby povedat, ze nikoho nekameroval a nefotil! Ci prazninuejte?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja síce nemám skúsenosti s týmto kameramanom, ale tiež sa mi páči jeho práca. Chcela by som sa opýtať na cenu akú ti ponúkol. Ak môžeš, napíš mi ju od IP. Ďakujem :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
My sme s nim uz v lete podpisali zmluvu, Velmi sme boli spokojni s tym, co nam ukazal a za prijatelnu cenu. Buda nas aj fotit aj kamerovat.
Odpovedať
@evkag mozes mi poslat prosim ta do IP cennik? dakujem. viac menej fotografa uz mam vybrateho (aj ked som jeho pracu nevidela este na zivo, len na nete aj podla recenzii), lebo mi ponukol najlepsiu cenu na to co som chcela ja... takze uz len kamera
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si ho tiez zajednala,bude kamerovat a fotit,,,ale foto knihu nechceme ...len fotky upravene...videla som jeho foto z kamoskinej svadby a sa mi pacilo,aj cenovo celkom ok,,tak dufam,ze budeme spokojni :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sorry babenky,a le presny cennik nepoznam........My sme boli u neho doma, kde ma pracovnu, ukazal nam svoju pracu, fotoknihy a DVD. velmi sa nam to pacilo a cena bola oproti ostatnym fotografom super. Za predsvadobne foto niekedy v lete, fotenie celej svadby, jednu velku a dve male fotoknihy pre rodicov a mylsim ze 2 DVD zo svadby sme dali 815€ teda taku mame zmluvu podpisanu. a inak maeruje s dvoma kamerami spolu s manzelkou a aj fotia spolu ak je potrebne. Mne sa jeho praca peci, tak snad budeme spokojni.
Odpovedať
A ako fotí jeho manželka? Boli ste s ňou spokojní?
Odpovedať
východniarky, to nikto z vás nevyužil služby Pehaničovcov?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?