Kamera a foto 4.5.2019 ZA a okolie

Hladam kameramana a fotografa na nasu svadbu ktora bude 4.5.2019 v kastieli krasnany. Niekto za rozumnu cenu rozpocet mame do 700€ dokopy
Odpovedať
@patka182 to je 350€ za sluzbu, cize cista amatercina, ujo kameraman s velkou kamerou a teta fotografka co foti ruky okolo stromu, pouziva blesk aj cez den na priamom slnku a samozrejme fotky vsetky na krivo :-) Priemerny dedinsky dj berie tolko, starejsi detto, saty na jeden den stoja viac... ale ak ti staci, ze daco bude zaznamenane ok, ale potom sa budes hanbit niekomu to ukazat a hlavne svojim detom ;-)
Odpovedať
@slavka121212 mila pani kazdy si mpze dovolit nieco ine nebudem zhanat drahsie ked si to nemozme dovolit
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@patka182 zdravim vas. @slavka121212 chcela povedat asi tolko, ze za tie peniaze zozeniete pracu, ktora bude podpriemerna. a chcela vas upozornit, aby ste s tym ratali. nevesty si totiz zvycajne myslia, ze drahe foto a video znamena nenazranost fotografov a kameramanov. je to vsak tazky omyl. podotykam, ze pisem vseobecne a netvrdim, ze je to aj vas pripad. peniaze nepustia, ja viem. ale ak nepustia, tak si skuste este raz prejst cely rozpocet a vypiste si polozky, ktore vam po svadbe ostanu navzdy. ten zoznam bude extremne kratky a svietit tam bude iba foto, video a obrucky. a potom sa skuste zamysliet, ci cena za foto a video sa vyznamovo vyrovna tym ostatnym polozkam, ktore v takychto zoznamoch byvaju zvycajne drahsie. ak mate starejsieho, tak 3 stovky je klasika. a teraz sa vsebecne pytam vsetkych neviest: fakt mate pocit, ze rovnaka suma za foto a starejsieho je v poriadku??? uplne vazne??? p.s.: ak mate "redovy", tak vtedy sa zvycajne od svadobcanov vyzbieraju velmi zaujimave sumy. to vam foto a video urcite bez problemov zaplati. naozaj vam dobre radim - oplati sa vam investovat do fotografa a kameramana, ktori za to stoja. pekny den prajem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@patka182 Skúsil by som poradiť, ak je napnutý rozpočet je dobré si vybrať len jednu zo služieb a mať ju zdokumentovanú kvalitne. Vo Vašom celkovom rozpočte máte šancu buď na slušné fotky, alebo na slušne video. Niekedy je menej viac a jedna kvalitná spomineka bude možno z odstupom času hodnotnejšia, ako dve na slabšej urovni.
Odpovedať
@nedeliak ja som kameramana povodne ani nechcela ale priatel natom trva preto robime kompromis
Odpovedať
Profilova fotka
@patka182 suhlasim s kolegom. za tie peniaze mozete mat bud jednu kvalitnu sluzbu alebo dve s otaznym vysledkom. zalezi na tom, aku mate predstavu - ak chcete iba zaznam bez pridanej hodnoty, tak nemate problem. za 700 sa vam istotne o chvilu zaplni schranka so spravami.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @patka182, my máme fotografa a kameramanku za 750 spolu ;) ja som hľadala z okolia ZV aby sme nemuseli platiť cestovné, ktoré si niektorí účtujú aj 0,3 za km... rada Ti odporučím.
Odpovedať
@ketrin_ha len ja som ZA
Odpovedať
Profilova fotka
@ketrin_ha 30 centov za kilometer je uplne legitimna cestovna nahrada :)
Odpovedať
@patka182 my máme tohto, svadba tiež bude v okolí ZA budúci rok: http://www.svadobnefoto.eu/galeria/sv... odporúčil mi ho kamarát - fotograf, ktorý už má náš termín obsadený a priateľovi sa páči, tak sme si ho dohodli, nízka cena je príjemný bonus a to cestovné zas nie je taká tragédia. Oslovila som aj jedného fotografa, ktorý si pýtal 1000€, ale to bol Pán Fotograf, jeho práca zodpovedá cene, ktorú si pýta, no toľko už som zas ja nebola ochotná dať lebo kamera nás výjde 750€ plus náklady na cestu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?