Hľadáme kameramana na svadbu

Ahojte, hľadáme kameramana na našu svadbu, Svadba sa bude konať v okolí Prešova. Čo sa týka videa, máme záujem len o krátky zostrih z celej svadby. Vaše cenové ponuky mi prosím posielajte v správe. Ďakujem Pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Pomohol by nám aj termín Vašej svadby :). Aby Vám neposielali ponuku Tí, ktorí majú už obsadené :) Taktiež Vám prajem pekný deň :)
Odpovedať
@zuzulik_01 Ahoj, pri zadavani dopytu napis aj datum svadby, ti co maju obsadene ti ponuky neposlu a ostatni sa ta zbytocne nebudu vypytovat aky mas termin svadby. Este mala poznamka, kratky zostrih alebo ako to mavaju kameramani v cennikoch - klip, je samostatna svadobna disciplina, takze sa necuduj ak dostanes ponuky s vyssimi cenami ako tocia napriklad domaci presovski ujovia kameramani cele 3 hodinove nudne svadby. Stastny vyber prajem.
Odpovedať
@slavka121212 má pravdu. Ohľadne tipov - na čo sa pozerať pri výbere kameramana som napísal kratší článok. Mojim pohľadom, podľa mojich priorít: https://www.magusin.sk/blog/vybrat-sv...
Odpovedať
Profilova fotka
Jozi Plančar - odporučam
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 Ja robím aj 200 minútové videa ale aj 10 minútové alebo 60 minutové. Všetko záleží od klientov 8-). Samozrejme je k tomu aj dynamický zostrih z celej svadby :). A už som mal nevestu ktorá chcela 300 minút a po týždni sa mi ozvala, že svoju svadbu videla 5 x a nevie sa vynadívať ;). 100 ľudí 100 chutí 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem. Poslal som Vám správu
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne odporúčam UP STUDIO z Košíc. Lepšieho len ťažko nájdeš :-)
Odpovedať
@beiatriss Ďakujem, popozerám ich tvorbu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?