Hľadám kameramana z okresu Banská Štiavnica, Detva, Zvolen

Profilova fotka
Ahojte nevestičky potrebovala by som poradiť dákeho dobrého kameramana z Banskej Štiavnici,Detvy,Zvolena,Hriňovej Ďakujem za každú radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Dobrý večer, kliknite veď Vás to nič nestoji
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer! Profesionalita, ochota a skvelý pomer kvalita - cena... to je naša ponuka pre Vás! Ak si pozriete našu prácu budeme radi! A či sme pre Vás dobrí a dosť šikovní, to necháme na Vás! ;-)
Odpovedať
Ahoj :) my budeme mat Mata Kopala z BS. Neviem, ci si videla jeho pracu, ale co som pozerala dvd zo svadieb, co on tocil, tak su super. Ak by si chcela kontakt, tak daj vediet.
Odpovedať
Profilova fotka
Prajem krásny deň. Skúste pozrieť moju prácu a ak by Vás oslovila, rád zaznamenám teto váš veľký deň. V prípade záujmu je možné vidieť aj komplet video, lebo veľakrát klip nezodpovedá kvalite celého videa. Peter
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ponúkam do pozornosti aj moje služby. Viac info na stránke.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@somelierka Dobrý deň prajem somelierka, je este kameraman na Vasu svadbu aktualny? Ponukame Vam profesionalne video- foto sluzby s viacerymi kamerami v HD kvalite. Zakaznikov mame po celom Slovensku. Na nasej web stranke si mozete pozriet ukazky zo svadieb. Spolupracujeme aj s profesionalnym fotografom. Na cene sa vieme dohodnut :-)
Odpovedať
FOURSTUDIO Martin Kopal je uplne perfektny ;) sikovny, kreativny mlady chalan...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte všetkým vám veľmi pekne ďakujem za rady a informácia ale našu svadbu sme museli zrušiť pre smutnú udalosť v našej rodine :( :( :( zomrel mi ocko takže svadbu zatiaľ neriešime ale keď to bude aktuálne tak určite sa ozvem ...Ďakujem všetkým :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?