Hľadám kameramana z okolia Banskej Bystrice

Profilova fotka
Dobrý deň, svadbu máme 14.6.2014 a potrebovala by som poradit dákeho kameramana z Banskej Bystrice za rozumnu cenu nemáme velký rozpočet ale chceli by sme zo svojej svadby video ... tak okolo 200 euro poznáte niekoho??
Odpovedať
Profilova fotka
keď chcete kvalitu za 200 eur neviem či zoženiete niekoho, alebo nech video spraví niekto z hostí a nebude Vás trápiť že ste zbytočne vyhodili 200 eur :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to presne tak, za 200€ Vám urobí video amater z domácou kamerou za 200€. Nechcem tvrdiť že točí zle ale výsledné video bude primerané cene. Kvalitný kameraman z výbavou za tisíce eur má svoju cenu ale potom aj výsledok stojí za to. Treba si uvedomiť že kameraman zachytáva tie najkrajšie živé momenty Vášho života, ktoré sú neopakovateľné a to akú techniku k tomu používa, uvidíte vo finálnej práci. Nejde tu len o kvalitnú kameru ale aj napríklad kvalitný mikrofón, osvetlovaciu techniku, dobrý strihací program, výkonný počítač a hlavne dobré nápady kameramana, ktorý vie ako z Vášho svadobného dňa urobiť video ,na ktoré budete s úžasom pozerať celý život.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ponúkame Vám služby foto a video spolu v jednej cene. sme manželia. V prípade záujmu Nás kontaktujte. S pozdravom SK
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám ponúknem naše foto (dcéra) a video (otec) služby. V prípade záujmu Vám odpoviem na akékoľvek otázky. Taktiež nemáme problém za Vami pricestovať. Spolupracujeme s viacerými ľuďmi a firmami :-) S pozdravom Lucia Laczová
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Dobrý deň, Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň. S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?