Hľadám kameramana z Myjavy

Kameraman Myjava?????
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ponúkam komplet video (foto) služby. Kontakt v mojom profile (ťuknite na foto vľavo). Cenník pošlem na požiadanie (oznámte Váš mail). Spolupracujem s DJ, starejším i živou hudbou. Spokojnosť zaručená. Ján Ašverus.
Odpovedať
Profilova fotka
Radi by sme Vám ponúkli naše video a foto služby. Ukážky našej práce si môžete pozrieť na našom profile alebo na našej webovej stránke. Ak sa Vám páči naša práca, radi Vám poskytneme bližšie informácie emoticon Pôsobíme na celom Slovensku.
Odpovedať
Profilova fotka
@hruska86 Ahoj, ja som z Myjavy ;-)
Odpovedať
Dobry den, ja som sa chcela opytat ohladom kamerovania svadby... Aka by bola cena???
Odpovedať
Profilova fotka
@hruska86 Kliknite na moju fotku vľavo, sú tam kontaktné údaje. Napíšte mi napr. mail a hneď Vám pošlem cenovú ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
@hruska86 Dobrý večer, som zo Skalice, na Myjave bežne točíme. Ponúkame i foto a výzdobu. . V Skalici máme i svadobný obchod s pohármi, oznámeniami, pierkami atď.. + predaj moravského domáceho vína na svadbu (18 druhov).. V prípade kontaktu napíšte pre podrobné info.
Odpovedať
Ososbne odporúčam Rada Hyžu y Myjavy. kameroval nám svatbu v Hornej Strede. Perfektný prístup, perfektná robota a super cena za to ako perfektne nám sparavil svadobné dvd. Na čom sme sa dohodli to platilo. Môžem povedať, že jeho robotu obdivujú dodnes ľudia, ktorým sme požičali svadobné dvd. :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majda27 ja som ho mala na stužkovej a už som mu hovorils že by sme ho chceli aj na svadbu takže už teraz viem že budem spokojná :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?