Hľadám kameramana na svadbu 16. 9. 2017 v Terchovej

Profilova fotka
Ahoj všetci, chystáme svadbu a na jednom bode som sa zasekla a neviem, čo ďalej. Hľadám kameramana na našu svadbu na 16. septembra 2017. Svadba bude v Terchovej. Mám pocit, že som náročná, lebo žiaden sa mi nepáčil natoľko, aby som sa mu ozvala. Práca jednoho sami teda páčila, ale potom som si všimla naozaj nevhodné okamihy v každom videu, ktoré by som skôr považovala za niečo, čo treba vystrihnúť. Ak nikoho nenájdem, tak budem musieť zaplatiť tú obrovskú hromadu peňazí za Žitňanských.
Odpovedať
@renya3 tak to zaplať a máš po starostiach... Nechápem takéto nezmyselné témy....
Odpovedať
Profilova fotka
@ovcaovca Problém je, že je veľa dať 2000€ za kameramana, preto hľadám niekoho lacnejšieho
Odpovedať
@renya3 Odkiaľ máš 2000???
Odpovedať
Profilova fotka
to by zaujimalo aj mna. mali sme zitnanskych a viem aky maju cennik. nejaka nevesta ho tu aj davala do inej temy. 2000e je urcite najdrahsi balik aj s fotenim svadobneho dna, tak nezavadzaj prosim ta :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade záujmu ma kontaktujte, ponúkam foto a video spolu, bezkonkurenčné ceny!! Som skúsený kameraman s dlhoročnými skúsenosťami a pohybujem sa po celom Slovensku. Spolupracujem s viacerými hudobníkmi, starejšími a fotografmi, majiteľmi reštaurácií a pod... Viem zabezpečiť dobrú hudbu, živú aj DJ, starejšieho, kameramana a fotografa. Viem poslať ukážkové linky na Hudobníkov a Kameramana všetko veľmi seriózne ceny, ceny si vieme tak dohodnúť, aby vyhovovali Vám!!! Vysoká kvalita práce ! Ak sa ozvete, všetko Vám zabezpečím, Vaša spokojnosť, bude aj mojou !!! S pozdravom Maroš
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?