Hľadám kameramana na 11.6.2016 okr.Nitra

Profilova fotka
Zdravím vás nevestičky... :) viete mi odporučiť nejakého dobrého kameramana ktorý zároveň nieje až taký drahý ? :-| poprípade vaše skúsenosti s nimi atď.. Hladala som ich už dosť a neviem ako dalej.. Podla mna som našla toho pravého, lenže môj nastávajúci nechce dať za kameru 500€ a pravdupovediac ani ja... pre nás sú dôležitejšie skôr fotky a tie už máme zabezpečené. Poteším sa aj ked sa mi tu ozvú samotný kameramani a zároveň mi aj pošlú cenník ich prác... :) Ďakujem pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@karcoolka345 Dobrý deň, nech sa páči, pozrite si moju stránku, tam nájdete cenník aj ukážky mojej práce. Som priamo z NR takže nie je problém sa kedykoľvek stretnúť a porozprávať sa. V prípade záujmu ma kontaktujte, prajem pekný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, Váš termín máme zatiaľ voľný. :-) V prípade, že máte záujem o viac informácií rada Vám pošlem IP o nás a našej tvorbe. :-) Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Dobrý deň, my sme taktiež z Nitry a radi Vás privítame u nás, kde Vám v rámci nezáväzného, osobného stretnutia urobíme prezentáciu našich služieb, ukážeme rôzne videá zo svadieb a na základe Vašich konkrétnych požiadaviek aj stanovíme presnú cenu za našu prácu. V našom profile, či internetovej stránke taktiež nájdete rôzne prezentačné videá, v prípade záujmu sa nám ozvite a bližšie sa porozprávame.
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkame Vám nase šlužby. Natočíme alebo nafotíme Vašu svadbu v profesionalnej kvalite. Ceny mame na našom webe dostupne. Pozrite si aj náš facebook. S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?