Hľadám kameramana...:)

Dobrý deň, hľadám kameramana na svadbu, ktorá bude 20.07.2019 na Horehroní...:) Potešilo by ma keby som mala zábery aj z dronu...:) Viete o niekom dobrom? Za nejakú rozumnú cenu...Ďakujem za odpovede...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@hendinka dobrych kameramanov je vela. za predpokladu, ze ho dokazete zaplatit, urcite najdete vhodneho bez problemov :) co sa tyka dronu, diskutovali sme o tom nedavno v tomto vlakne. verim, ze informacie, ktore tam najdete, vam problematiku blizsie objasnia: http://www.mojasvadba.sk/forum/kamera...
Odpovedať
Fuha...tak to som ani len nepredpokladala, že okolo toho je toľko vybavovačiek...:) Škoda, že je to také komplikované lebo zábery dronu stoja za to...možno sa mi pošťastí a nájde sa niekto kto to všetko má...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@hendinka hej, vyzera to fajn, ale realne ide o par sekund vo vyslednom videu a aj preto sa to maloktoremu kameramanovi oplati legalne ponukat. :) ale su taki, ktori to ponukaju ako svoju najvacsiu konkurencnu vyhodu. urcite je vsak lepsie zamerat sa pri vybere na celkovu tvorbu kameramana a nesustredovat sa na dron, ktory naozaj tvori iba zlomok toho, co vam bude odovzdane.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?