Hľadám dobrého kameramana na svadbu v Košiciach - okolí

Profilova fotka
Ahojte. Poradíte mi prosím Vás nejakého dobrého kameramana na svadbu - pravdepodobný dátum 14. 06. 2014. V mojich predstavách je zachytiť momenty svadobného dňa od začiatku, teda prípravy nevesty a ženícha, cez odpytovanie, obrad, gratulácie po obrade, hostina a všetko čo k tomu patrí, redový tanec... a bola by som veľmi rada, ak by kameraman ostal čo najdlhšie do rána, lebo vtedy je najlepšia zábava a poväčšine kamera vtedy už chýba... Taktiež Vás poprosím o info o cene. Ďakujem pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer! Skúste si pozriet našu prácu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemný dobrý večer. Ponúkam Vám nahliadnuť na naše portfolio či web a verím že charakter našej práce vas aspoň trocha osloví. Naša produkčná spoločnosť ponúka kvalitu či už v podobe videa alebo fotografie rovnako ako primeranú cenu. Prajem šťastný výber a pokojnú plavbu manželským životom. Pekný večer . :-)
Odpovedať
@bubuss záleží koľko si ochotná za kameramana zaplatiť. My sme si dali video po redový + nejaká pol hoďka po tom...potom sa už chcú ľudia baviť bez dokumentácie. Mám pár odporúčaní ak by si chcela...
Odpovedať
Profilova fotka
@michalmajcher dobry den chcem sa opytat na VAs cennik ,
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je dôležité si všímať iba cenu :-( Čo z toho keď za svadbu zaplatíte 250 EUR, a kvalitovo to bude o ničom.Poniektorí ani poriadnu techniku nemajú. Netreba sa riadiť iba ukážkami 8-)
Odpovedať
Je dobré, že viete čo potrebujete.Skúste naše portfólio. 1-2 kameramani?...
Odpovedať
Profilova fotka
@bubuss Jednoznačne Ti odporúčam Marcela Závodného. Viac info v správe :-)
Odpovedať
@bubuss Je este kameraman na Vasu svadbu aktualny? Ponukame Vam profesionalne video- foto sluzby s viacerymi kamerami v HD kvalite. Zakaznikov mame po celom Slovensku. Na nasej web stranke si mozete pozriet ukazky zo svadieb. Spolupracujeme aj s profesionalnym fotografom. Na cene sa vieme dohodnut :-)
Odpovedať
Dobrý deň, ponúkame Vám profesionálne video služby. Pôsobíme na celom území Slovenska, v Košiciach a v okolí natáčame často.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?