Fotograf, ktorý vytvorí aj krátky videoklip

Zdravím, hľadám nejakého fotografa, ktorý okrem fotografií vytvorí aj krátky 5minútový klip ku svadbe :) Určite nechceme len samotné fotografie zo svadby a volať kvôli 5 minútovému videu kameramana sa nám zdá zbytočné :/ Neviete mi niketo poradiť?
Odpovedať
@mojemenojesimona Aj ked vo vysledku chces len 5 minutovy klip tak predpokladam ze na nom chces mat zachytene najdolezitejsie momenty. Cize kameraman to cele absolvuje a nataca a potom to zostriha na kratky klip. Fotograf ti to tazko urobi - vymenu obruciek bude fotit - to je par sekund - ako to ma zaroven aj natocit? To iste prvy bozk a dalsie momenty... Ak chces 5 minutove video zachytavajuce realnych 5 minut, to je zbytocne. Ak to ma zachytit priebeh celeho dna, tak tam kameraman cely den musi byt ;) A pozor na fotografov ktori ti budu tvrdit ze oni to daju - nedopadne to dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
My tiez budeme mat len klip, a napriek tomu mame aj aj. Presne ako napisala @fokuska, nema to moc ako dobre spravit, ak v tom klipe chces vsetko..
Odpovedať
Súhlasím a len dodám, že: - video je video, so svojimi zvláštnosťami, technikami a spôsobmi postprodukcie, - foto je foto so svojimi zvláštnosťami, technikami a spôsobmi postprodukcie. Ako je to podobné, tak je to odlišné!
Odpovedať
To som si myslela aj ja, no kamaráti mali ftografa ktorý im urobil aj aj a nijako to neubralo na kvalite ;-) Bohužiaľ na náš dátum je už obsadený, preto hľadám niekoho podobného.
Odpovedať
Profilova fotka
@mojemenojesimona vsetko je to vecou toho, ake mate naroky a ci rozdiely vidite alebo nie :)
Odpovedať
Hej hej. Je to o nárokoch a schopnosti vidieť rozdiely. Ak niekomu stačí videoklip ako 5minutový sled udalostí v pohybe (to isté ako fotky len 25frames per sec) bez dodatočného nápadu tak nech si také zadováži. Podobné kombo-ambície som si všimol aj medzi kameramanmi (najmä medzi predstaviteľmi kameramanov “staršej generácie”), že prešli aj na foto. Niekto si kúpi zrkadlovku so vstavaným bleskom (!!!) a ide zo seba robiť profi fotografa a ponúkať foto+video balík :-S alebo v lepšim prípade to ponúka ako skvelý benefit 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@magusheen každopádne, zda sa, ze nie je v ľudských silách nevestam vysvetlit ten obrovský rozdiel medzi klipom a zostrihom :)
Odpovedať
@mojemenojesimona Prosim daj sem link na pracu toho fotografa, velmi si chcem pozriet ako vyzeraju tie fotky a video
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@13brita p. Lukavociovi na stranke nejde zobrazit galeriu, takze neviem si pozriet fotky aj video a p. Galika som si zbezne video pozrela, ale je to tak ako on pise - zbezny zostrih, nie su v nom zachytene vsetky dolezite momenty, ktore by som ja osobne mat chcela. A okrem toho pise, ze foti spolu s partnerkou, cize v tomto pripade to asi ide ako tak pozliepat, ze chvilu jeden toci, druhy zatial foti, aby nieco neuslo... Jedna osoba to tazko zvladne. No ale to uz je o osobnych preferenciach, o tom co kto povazuje za kvalitu, kto sa ako "vyzna" a vidi rozdiely... ja som v tomto narocna :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?