Fotograf + kameraman - skúsenosti

Ahojte kočky, dostala som nespočentne veľa ponúk, no naviec ma zaujali: videomirec, daludapefotoavideostudio a unicornproduction. Máte skúsenosti s niektorým z nich? Príp. poradíte nejakého kvalitného fotografa a kameramana? Poprosím len nevestičky, NIE PONUKY. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ejuska2586 ahojky, fotografov a kameramanov je také neskutočné množstvo, fotia v rôznej kvalite a za rôzne ceny, ťažko odporúčať takto jednou vetou, že koho - najlepšie popozerať staršie diskusie, pohrabať sa v starších albumoch neviest a keď ťa nejaké fotky zaujmú, stačí napísať o cenovú ponuku konkrétneho fotografa. Dajú sa vyhľadať i nevesty podľa regiónu, mesta a väčšina i píše odporúčania - tak skús popozerať. Ja som vyberala fotografa hádam mesiac :-D a ohľadom videa som písala dvom nevestám, tie mi dali odporúčanie a bolo ;-)
Odpovedať
Ahojcek ejuska2586. Ja mam skusenost s videomirec. Je velmi mily, ochotny a sikovny. Dvd sme mali hotove do 3 tyzdnov. A je super spracovane. Mozem len vrelo doporucit. Urcite nebudes lutovat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skús pozrieť http://www.profoto.ws/ - sú z Komárna, takže nie ďaleko od Vás (dopravu by Vám asi neúčtovali) Máme od nich krásne fotky :) a cítili sme sa pri fotení perfektne, je to milý mladý pár.
Odpovedať
Ahoj, mam skusenost s videomircom. Volali sme ho ako fotografa, pretoze sme kameru nechceli. Fotky su kvalitne, profesionalne. Bola s nim vyborna spolupraca a komunikacia. Na svojom velkom dni by si mala byt uvolnena a on posobil velmi milym a akoby "neviditelnym"dojmom ;-) Urcite si ho zavolam aj pri inej prilezitosti.
Odpovedať
Ahoj, aj my sme mali na svadbe kameramana Mira -videomirec a boli sme maximálne spokojní a to zo všetkým, či už s cenou, kvalitou, rýchlosťou vyhotovenia DVD (do 3 týždňov), na svadbe zachytil každý možný okamih, bol vždy a všade hneď a to je tiež dôležité...Je veľmi ochotný, ja ho určite odporúčam!!!
Odpovedať
Ahoj. my sme mali svadbu teraz v decembri, fotili nás daludape :-) máme neskutočne krásne fotky, my aj hostia sme veľmi spokojný. Lucka (fotografka) je naozaj úžasná, bola ochotná pristúpiť na všetky moje výmysly, keďže som mala netradičnú modernú svadbu, chcela som aj také fotky. Bola ochotná ísť dokonca s nami fotiť na trnavské trhy medzi stovky ľudí s cigánskou v ruke a pri teplote -10 stupňov :-) sú to naozaj profesionáli, ochotný s nesmierne ľudský prístupom :-) ak by si chcela vidieť nejaké fotky na ukážku aj odo mňa, nie je problém poslať :-) A navyše, ako každá nevesta som bola veľmi nedočkavá na DVDčko, boli aj vianočné sviatky a aj napriek tomu, sme výsledok mali do mesiaca a pol :-) takže určite ODPORÚČAME!!! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?