Cca ceny za kameramana prosim?

Profilova fotka
Prosim kolko cca pytaju kameramani ? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@weimy to máš ako so všetkým na svete. Ceny sú od 300 do 2000. Vyberieš si podľa nárokov, peňaženky a vkusu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade záujmu Vám môžem poslať naše cenové balíčky. :-) Momentálne máme do konca septembra 10% zľavu na všetky foto a video balíčky. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
My mame dvoch za 700eur
Odpovedať
Profilova fotka
@veverickav Že máte dvoch za 700 nevypovedá vôbec NIČ o tom ako to bude vyzerať ;-) Taký Žitňanský je cenovo úplne inde a kameruje sám ;-) Tieto produkty sa nekupujú množstevne ako zelenina ale individuálne podľa osobného cítenia ktoré nemá podľa mňa takých 90% neviest ktoré sem chodia ;-)
Odpovedať
@manka555 este, ze ty ho mas..slecna sa pytala na cenu..nie na tvoj osobny nazor
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 :-D to co je za komentar... Pytala sa na cenu, ja som jej odpovedala. Z videi, ktore sme videli, sa nam kameraman velmi pozdaval, preto sme si ho zajednali. A ze budu dvaja, tak to je bonus navyse, budu z viacerych uhlov. Zitnansky je zitnansky, to snad kazdy vie, ale nie kazdy na neho ma. Omg.... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@weimy Ceny sú rôzne , tak ako je rôzna kvalita videi . Cena profíkov začína niekde na hranici 300 € , no vždy sa nájde niekto , kto to spraví lacnejšie . :-D Najviac sa ich pohybuje v okolí 400 - 800 € , no sú tu aj najväčšie rozdiely v kvalite . Tých tém tu bolo viac než dosť a pravdupovediac neexistuje žiadný meter na cenu/kvalitu kameramana . Najlepšia orientácia je v napozeraní klipov , z toho vybrať favoritov a od nich si vypýtať kompletné svadby , najlepšie aj s obalom , pretože dostanete predovšetkým komplet video , nie klip , ten je vedlajší produkt . Veľa šťastia pri výbere a pekný deň ;-)
Odpovedať
Tak my mame za 450e
Odpovedať
Profilova fotka
Náš stál 495,-
Odpovedať
ahoj, nas stal 200e (v BA) a boli sme velmi spokojni.
Odpovedať
@kleio ahoj mohla by som poprosit kontakt do IP? Velmi pekne dakujem :-)
Odpovedať
655 s fotografom v jednom, nad ktorým zvažujem ja
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ponúkame Vám nase šlužby. Natočíme alebo nafotíme Vašu svadbu v profesionalnej kvalite. Ceny mame na našom webe dostupne. S pozdravom https://www.facebook.com/viliam.tutko
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?