Budete mat kameramana?

Profilova fotka
Baby budete mat na svadbe ksmeramana? Neviem ci si mame dat je to pamiatka ale moj vravi ze to je zbytocne ze na niecom treba usetrit. Co si o tom myslite?
Odpovedať
@8domcatko888 ahoj, my nebudeme mat kameramana. Nikdy nepozerame video opakovane zo svadby v rodine, myslim, ze maximalne hned po svadbe pozries a potom zapada prachom. Navyse, ak chces kvalitneho, stoji to aj cca 1 000 eur - taka suma navyse v nasom rozpocte nie je.
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím, my tiež nebudeme mať...je to presne tak, po svadbe sa to pozrie, posunie sa to rodine a potom možno o 10-20 rokov sa to zase vytiahne...vtedy je to možno fajn, trocha si zaspomínať a popozerať si ako sa ľudia zmenili atď...ale zase...podľa mňa kvôli tomu vyhodiť stovák eur je zbytočné. Fotky stačia... podľa môjho názoru :-)
Odpovedať
Profilova fotka
možno nepozeráte teraz alebo o 5 rokov, ale pozriete si to po možno 20. rokoch, a verte mi spomienky Vám nič nenahradí iba videozáznam, a Vy budete radi, že ste mohli byť spolu s Vašimi blízkymi a prostredníctvom videa opäť prežijete tie spoločne strávené chvíle :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja kameramana mam.chcem spominat na svadobny den. ....budem si ho vzdy pamatat?pustim dvd a hned si spomeniem i na to na co som zabudla.kameraman je dobra investicia.8-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat tiez kameramana... kolega mal neprofesionalnych kameramanov brata a uja a teraz to aj lutuje, ze chcel usetrit a radsej mohol mat normalneho kameramana a krasnu spomienku.... usetrit sa da aj na inych veciach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj..my tiež budeme mať..ja svadby pozerám rada..keď mi niekto z rodiny požičia, pozriem si ju aj viackrát...je príjemné si svadbu pozrieť aj po rokoch a vidieť ako sa ľudia zmenili alebo zaspomínať a pripomenúť si ľudí, ktorí už od vtedy nie sú medzi nami...pre mňa to bude krásna spomienka a považujem to za dobrú investíciu..:)
Odpovedať
aj my budeme mat...najprv ze nie ale potom sme sa rozhodli ze hej a uz je aj zalohovany...ja som sa definitivne rozhodla po tom co moje neterky sa na mne nasmiali ked som mala asi 4 roky a videli ma na videu spred 28 rokov:-) takze aj moja polovicka suhlasila aj ked nas odhovarali ze teraz kameramana si dava na svadbu menej ludi...ja som rada :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mal svadbu pred 10 rokmi mali sme dvoch kameramanov a chýbal tretí :-D A rád sa pozerám na náš deň. Dcérka si ho tiež rada pozrie zo slovami : tatinko aký si bol chudučký, maminka bola si ako princeznička. Tie krásne chvíle máme stále na očiach a sme radi, že sme investovali do toho videa. Iba toľko moja osobná skúsenosť . ;-) Plne súhlasím s tým čo píše zolidiver.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Áno, kameraman bude. Nikdy by som nemala to srdce poveriť kamarátov a známych, aby mi svadbu natočili alebo pofotili. Kamoška mi vravela, že bola na takej svadbe, kde si redový ani nezatancovala, lebo musela mať v ruke kameru. Hostia sa mi prídu zabaviť, na robotu (foto a video) budem mať iných ľudí.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som na kameramanovi tiež chcela ušetriť a nechcela som, ale drahý ma prehovoril tak som súhlasila. Veď nech má radosť, že aj on niečím prispel do organizácie svadby. A poviem ti po tom ako som videla, aké videá robí LK studio (nás budú aj fotiť) som bola prešťastná že som súhlasila... Video aj fotky sú spomienka na celý život. Fotky ti nezachytia tú atmosféru celého svadobného dňa. Veľa vecí ti ujde pretože jednoducho nebudeš stíhať všetkým sa venovať a na tom videu to uvidíš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme kameramana len na pár hodín pretože máme maličkú svadbu ale nevzdala by som sa ho ani za nič, fotky ti nenahradia video, daj na mňa, nebudeš ľutovať, radšej ušetrite na inom
Odpovedať
Ahoj :-) No ja som ho zrušila, aj keď drahý chcel... Ale potom som si to rozmyslela, chcem ho prekvapiť, urobiť mu radosť a nech naše deti vidia, akí sme boli :-D. Tak som poprosila bratanca, ktorý chodí kamerovať, či niekoho nepozná, takého za rozumnú cenu. Tak mi zajednal pána, ktorý to zoberie na profesionálnu kameru a bratanec mi to potom dá dokopy.. Nebude to možno ako z rozprávky, rada by som niekoho dobrého, ale čo už, skáčem len do takej výšky, na akú mám..Dúfam, že si drahý tiež niekoho "potajomky" nenájde :-D.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Svadobný záznam je jediná "ŽIVÁ" spomienka na Vašu svadbu... Vidieť ľudí "naživo" aj po niekoľkých rokoch určite spríjemní a občerství Vaše spomienky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?