Aw studio - skúsenosti

Ahojte poznáte niekto alebo vedel by mi niekto povedať, aký je ale zrejme je asi dost drahý AWstudio.sk su uzasny veľmi sa mi pacia, ako pozerám sú tam len samé luxusne svadby natočene, takže predpokladám vysokú cenu za video..
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
web stránka je pekná, osobnú skúsenosť som nemal, no po prečítaní informácií je technika veľmi obstojná, s ňou by mali vytvoriť svadobný film, doslova, pokial majú dobré nápady a samozrejme aj hercov, teda Vás, taktiež čo sa týka fotografie 5DmII + L objektívy od canonu tvoria asi to najlepšie, čo sa foto značky tíka, záleží už len na výsledkoch ich práce. :) Prajem pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
@palifvt nemyslím si že je to v technike ale je to v konkrétnych ľuďoch.
Odpovedať
Profilova fotka
"pokial majú dobré nápady a samozrejme aj hercov, teda Vás" ... samozrejme hlavne to :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj no mi ich budeme mat na našej svadbe a berú 1125 € maju naozaj nádherne videa je to dosť peňazí ale podľa môjho názoru stojí to za to.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@manka555 Súhlasím , v prvom rade je to o ľuďoch a až potom technika . Ak sa do svadby nalejú peniaze a mladí si ju naplánujú do bodky , ak to nemajú v starom kulturáku , ale v peknej sále , ak majú množstvo rekvizít a nápadov . Ak majú lásku , snahu a trpezlivosť , tak takéto klipy sú hračka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?