AT Studio Trnava - skúsenosti

Profilova fotka
Prosim Vás má tu niektorá z Vás skúsenosti s firmou AT Studio Trnava? Nejake referencie,zaujimavosti.
Odpovedať
Nam kamerovali svadbu v roku 2011 a boli sme velmi spokojny
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem ti velmi pekne.
Odpovedať
My mame svadbu v aprili a boli sme za nimi nejako v auguste..Vopred vedeli,ze prideme a zdoraznili sme, ze chceme vidiet aj ich aktualnu tvorbu...Po prichode nam povedali,ze to nemaju nachystane a nic po ruke nemaju..nevedeli sa dostat do pocitaca a ked sa im to uz podarilo,tak nemohli najst ziadne vzorove video...Takyto neprofesionalny pristup nas odradil..
Odpovedať
Profilova fotka
@beruskahc postupovali ste ukážkovo treba si pozrieť celú prácu kameramana lebo neobjednávame si klipy ale platíme za celé DVD aj s tým klipom. Ja budem postupovať úplne rovnako a keď mi DVD neukáže škrtám ho. Radšej takto ako potom plakať.
Odpovedať
Profilova fotka
@beruskahc Dobrý deň. Priznám sa, nepamätám si presne na stretnutie v auguste, predsalen, bolo to už dávno. Ale nechcem sa hádať, je celkom možné, že som na stretnutie prišiel nepripravený. Predsalen, kolegovia boli na dovolenke, možno som bol rozlietaný, možno som si nezapísal termín nášho stretnutia a išiel tam na poslednú chvíľu... Mohlo sa stať čokoľvek. Ak to bolo tak, ako píšete, ospravedlňujem sa vám, že ste zbytočne strácali čas na stretnutie so mnou. Čo sa týka celého DVD, nemáme vôbec žiadny problém ukázať mladomanželom kompletný zostrih svadby, nielen klipy. Častokrát DVDčka posielame aj poštou, ak sa klienti nemôžu zastaviť u nás v ateliéri. DVD sme mohli poslať aj vám, ale asi sme vás tými zmätkami pri stretnutí odradili, takže už ste asi nemali záujem. Ešte raz sa ospravedlňujem, spravili sme chybu. Bežne máme aj v ateliéri nachystaných niekoľko svadobných DVD, pri vás to akosi zlyhalo. Želám vám krásnu svadbu a veľa šťastia v živote. Tomáš, AT studio
Odpovedať
viem ze viacero báb tu atstudio chvalilo,ale ja konkretnu skusenost nemam.Skus si to tu vyhladat vo forach,urcite to tu bolo spomenuté :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?