Aká je optimálna dĺžka svadobného záznamu?

Profilova fotka
Ak ste mali na svadbe aj kameramana, aký dlhý približne potom bol záznam na DVD-čku? Dostala som ponuku na na cca 1 hod, ale neviem si to predstaviť, zdá sa mi to málo na to aby bolo zachytené všetko podstatné. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame okolo 3 hodin, 1 hodina je aj podla mna malo.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer prajem... čo sa týka odpovede na Vašu otázku - dĺžka finálneho DVD je individuálna a závisí od toho akú majú mladomanželia požiadavku... Niekto chce 30 min.krátky "film", ale väčšinou (a klasika) je však 180 min DVD. Je to hlavne na dohode kameramana s mladomanželmi, čo všetko chcú mať zachytené zo svadobného dňa - a večera :).
Odpovedať
Profilova fotka
:) Z nášho pohľadu , je to mááálo , ale jak už spomenul kolega zolidiver , je to individuálne a všetko závisí od požiadaviek . Jak sa vám páči svadba rozklipovaná a viete si predstaviť že aj obrad bude jeden klip a v strede klipu bude vaše áno , tak no problem . 11 rokov sa trápim , ako svadbu spraviť čo najpútavejšiu a najkratšiu a tiež aby som nič podstatné nevynechal , ale pod 2 hodiny som sa nedostal :) A ak som aj mal takú požiadavku - čo najkratšie video - a video som zostríhal a odovzdal neveste s možnosťou , ak chce niečo vystrihnúť , rád to spravím , žiadná nevesta mi neoznačila ani sekundu záznamu :) Takže budem sa asi znova opakovať , ale vyžiadajte si komplet svadobnú ukážku - len tak môžte zistiť , či vám svadobné video vyhovuje , alebo nie :) a nespoliehajte sa len na svadobný videoklip :)
Odpovedať
Profilova fotka
Môj názor je, že by to malo byť asi 2-3 hod. Dá sa to urobiť aj kratšie, no pod 60 min by som určite nešiel. Na druhej strane robiť video dlhšie ako 4 hod je nezmysel. Hovorím tomu, že na pozeranie takéhoto videa treba zobrať dovolenku. Ale ak niekto chce - možnosti sú nekonečné.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím že záleží od toho aký je kto profík. Ak kameruje dlhé nudné sekvencie tak potrebuje minimum strihania a video bude dlhé (a lacné). Ale keď iný kameraman kameruje tak že robí krátke ale viac sekvencií tak sa asi pri strihaní poriadne zapotí ale video bude kratšie a svižnejšie (a jasné že drahšie) a nebude to nuda. Profíci s cenami za video nad 700-800 EUR majú v ponukách aj 30 minútové aj 60 minútové videá a nechýba tam nič, videla som také na nete. Práveže si myslím že 2-3 hodiny je už riadna nuda radšej kratšie ale od naozajstného profíka ktorý vie čo robí a výsledok potom maximálne pozitívne prekvapí.
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako pise mamka555, my robime video od 45-90min primerne 70min a garantujem, ze tam nic nechyba a video je putave s mnozstvom strihov a hlavne nie nudne ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?