Ahojte, prosím Vas

kedy Vám fotograf robí profilové fotky?Viete, také vo dvojici, rámikové. V deň svadby, alebo ste si posunuli fotenie na deň vpred? Alebo po svadbe? Dakujem Vám
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ..moja sestra je fotografka a bola som na viacerých svadbach niekedy to fotenie ma aj dve a viac hodiny. My sme sa dohodli ze nam fotky pride urobit pred obradom a aj nas natoci kameraman. Zbytocne prísť o toľko zábavy vo svoj svadobný deň. Vpred? Tak skoro chceš aby ťa videl? V nedeľu po svadbe sa ti bude chcieť vstávať maľovať a upravovať? V pondelok zase riešiť šaty vrrr ... Máme to ťažké :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež sme mali fotenie pred obradom,mne by bolo ľúto odísť z hostiny na dve,tri hodiny :) A na druhý deň bolo ešte veľa toho a už padala na nás únava,takže za mňa lepšie pred obradom :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak máš šaty svoje tak to nie je problem zrealizovať kedykoľvek po svadbe, fotograf má viac času, nie je to v strese a v časovej tiesni. Určite odporúčam. Ja som mala šaty z požičovne tak sme fotili pred obradom, bolo mi teplo a bol to chaos :D
Odpovedať
Profilova fotka
Nam bude fotograf robit v den svadby. Ale rozmyslam ze by som chcela aj po nejake portrerove fotky.. :-) zavisi aj od toho aky balicek ma v ponuke tvoj fotograf. Niektore uz maju v cene aj fotenie pred/po/rande fotenie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
toto sme riešili aj my - kedy sa fotiť. nakoniec to vyriešili za nás okolnosti. 1. ako píše @zahrica , aj ja som mala šaty zo salónu a tak som ich musela v pondelok vrátiť. 2. nakoľko som si dohodla kaderníčku dosť skoro, okolo 10:00 sme už vyrazili na fotenie, užili sme si to, boli sme tak tri hodiny a potom sme išli domov vítať hostí. samozrejme, miesto fotenia sme nemali ďaleko, takže sme sa nezabávali dlhým presunom. (z hostiny sme "ušli" len na polhodinku kvôli západu slnka) 3. sám fotograf nám poradil, aby sme sa fotili v deň svadby, pretože vtedy sú tie emócie úplne iné, ako v iný deň, z mladomanželov vyžaruje láska, neha, radosť, ktorú je jednoduchšie zachytiť na fotku (čoho dôkazom je môj manžel, ktorý sa nie veľmi rád fotí ;-) ). samozrejme, výhody má aj fotenie v iný deň ako v deň svadby, najmä je možnosť ísť sa fotiť aj na vzdialenejšie miesto a je na to viac času. skúste si navrhnúť časový plán, či máte priestor, aby ste sa fotili v deň svadby, alebo vám bude vyhovovať fotiť sa v iný deň. :-)
Odpovedať
Tiež v deň svadby. Obrad sme mali o 4tej, tak sme dali fotenie medzi 11-13:30 a stihli sme to hravo, ešte nám aj ostalo trochu času nazvyš :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?