Ahojte, hladame fotografa a kameramana na nasu svadbu na 17.9.2016.

Ahojte, hladame fotografa a kameramana na nasu svadbu na 17.9.2016. Mal by to byt profesional. Viete o niekom? Každý typ je dobrý a pomôže nám. Dakujeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame Vám naše služby a vhodné alternatívy pre Vás. Už v základnom balíku ponúkame prácu dvoch kameramanov a záznam na 3 Full - HD kamery.Podľa želania pracujeme aj zo skúseným fotografom. Viac nájdete na našej stránke. martin kavecký - štúdio KAMA
Odpovedať
@moninka22 Ahoj, ako fotografov ti môžem odporučiť : Fero Kollár, Slavo Halapi -Košice, Marek Zalibera, Jozef Brajer - SNV, Alena a Marek Lukačko - tuším Prešov, Tibor Bubeník. Tých fakt profesionálov je na Slovensku veľa, ale títo sú najbližšie. Samozrejme treba rátať aj s vyššou sumou, ale písala si, že hľadáš profesionálov :) Prajem dobrý výber, ale u týchto máš záruku, že fotky budú tip -top :) aspoň podľa mňa :)
Odpovedať
krásny dátum aj mi máme vtedy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín máme zatiaľ voľný. Ukážky práce sú k dispozícii na web stránke, na FB alebo v našom profile tu na mojasvadba, viac info mailom.
Odpovedať
Dobrý deň, termín máme zatiaľ voľný. Pozrite si naše portfólio a pokojne nás kontaktujte. Zašleme Vám obratom cenovú ponuku našich služieb.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?