Zienky, ktore mate po svadbe :-) napiste na co ste pozabudli? aj drobnosti,nech sa toho vyvarujem...

zacinam byt na nervy... :-D dakujeem :-)
Odpovedať
ak sa svedomito pripravuješ a máš všetky detaily spísané, nezabudneš na nič. to sa nedá
Odpovedať
nevesty často zabúdajú na kyticu, nechajú ju doma, alebo v aute a k sobášu idú bez, tak POZOR, podľa mňa sa to stáva pretože nie sú zvyknuté na nosenie kytice
Odpovedať
Nam zlyhala logistika krabic na zakusky - neboli vcas u cukrarky, nenabalila vysluzky. Potom vsetky zakusky isli priamo na salu, doma neostal ani 1 ks a balili to casnici.. Pomiesali vysluzkove so svadobnymi a ani neviem, kolko dali do krabicky :-(. A nestihli sme si dako nachystat veci na prezlecenie, takze drahy nemal opasok :-S to mi bolo luto, lebo jemu sa velmi pacil :-( ... a vykasala sa mu kosela..
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepšie ak si napišeš zoznam potom určite nič nezabudneš,najlepšie si to pripraviť skor ako napr.vyžehliť si šaty na prezlečenie,ženichove košele aj nohavice.Ja som si den vopred pripravila do košička pierka pre rodičov a starostu,naušnice,naramok,vreckovku bielu,košičky s lupienkami pre detičky.Najlepšie si pripraviť skor lebo v den svadby nieje čas kedže pobehuješ od kaderničky po kožmetičku.Aj moj mily si vsetko čo potreboval pripravil do tašky....Aj zoznam komu idu zakusky je dobre si napisať dopredu a až naplniš krabicu so zakuskami hned si odškrtneš....Hlavne ti prajem aby si si to čo najviac užila a nestresovala pekne pripravy prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala pred svadbou podobné pocity, bála som sa, že na niečo zabudneme. Ale krátko pred svadbou som sa nastavila, že na čo zabudneme, to nie je na svadbe dôležité. A musim povedať, že som na svadbe nič nepostrádala, všetko bolo presne tak ako malo. :-) Teda až na jednu maličkosť - na fotení som zabudla na vlečku, kvôli ktorej som si práve tie šaty vybrala. A aj keď mi je trošku ľúto, že nemám fotky s vlečkou, svadbu mi to nepokazilo. Bol to pre nás zatiaľ ten najkrajší zážitok v živote a nič by som na tom dni nemenila. ;-)
Odpovedať
nikdy nevieš ale taka ihla s niťou sa može zísť alebo aj 2 zicherky
Odpovedať
Profilova fotka
hlavne doklady zabudaju
Odpovedať
ja dufam,že naše obručky nezabudneme :-DDD a pobrať šaty na prezlečenie, spodne pradlo atd..
Odpovedať
my sme zabudli zenichovu koselu - a prisli sme na to 20 min pred obradom - a byvame 15km od miesta radnice... drahy urobil v ten den rekord v ceste autom... :-( ale nastastie v zdravi :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?