Vybavovali ste svadbu spoločne?

Chcem vediet, či ste spoločne obehali haly, kostol, vyberali jedlo, a všetky tie ukony robili spoločne? Ano jasne inak sa to asi ani neda, ale mne moja polovička nechce ist obehat ziadne sály, vraj mám ist sama sa popýtať a niečo zajednat. Išli by ste samy?
Odpovedať
@kraskaaa my sme behali spolocne, sice je pravda, ze hladala som najma ja, teda na nete, potom ich kontaktovala, dohodla stretko a tak, ale pozriet sme sa sli vzdy spolu...aj sme sa spolu rozhodli, jedlo budeme tiez riesit spolu, co sa tyka vyzdoby a tak, to nechava na mne, ale samozrejme s nim konzultujem, ale kedze mam uz nejaku predstavu a on s nou suhlasi, tak mi nechava volnu ruku :-) jedine co budem riesit bez neho budu saty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som si zobrala napr. mamu so sebou :) Spravite užší výber, a potom svoju polovičku zavedieš tam, kde sa ti bude najviac páčiť :)
Odpovedať
@lujziana aj tak sa da, alebo druzicku/svedka, proste niekoho blizkeho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kraskaaa u nas vacsinu riesim ja, drahemu o tom vzdy len poviem a dohodneme sa :) ale salu sme vybrali hned - lebo u nas toho vela neni, foto a kameru a dj som si vybrala ja.. co sa tyka vyzdoby tak drahy najprv nechcel ruzovo-zelenu tak som mu dala na vyber zlto-hnedu a bude nakoniec taka :) ale konzultujem aj s druzickou - lebo drahy sa do planovania moc nema :)
Odpovedať
u nás je to tak, že sálu vybral on, pretože tam mala moja sestra svadbu a veľmi sa mu páčilo, ale inak vačšinu vecí necháva na mne a len konzultujeme... mne to nevadí.. mám pomoc v mamke a hlavnej družičke :-D
Odpovedať
@romikka ja prave v nikom inom podporu a pomoc nemam, mamka dala ruky prec, nestara sa a ked sa jej pytam na radu tak povie, je to tvoja svadba, urob ako chces...takze riesit s mamkou som uz vzdala...moja druzicka, sestra, ma uplne iny vkus ako ja, takze zatial mi na vsetko povedala, ze ona by sice tak enechcela, ale tak je to moje rozhodnutie, takze tam tiez nic moc a moja naj kamoska, svedok, nejak nema cas...takze ja som na to s mojim drahym sama....ale nevadi, aspon nam dotoho nikto nekeca 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kraskaaa ja si v podstate robim vsetko sama... vsetko zariadim a zozeniem, ale na konecne slovo volam aj draheho. veri mojmu vkusu. tak sa mi do toho moc nestara.... a o pomoc mamu, segru, druzicku, svokru ani neziadam :) jedine do coho zasiahol boli obrucky, tie vyberal drahy, alkohol bude v jeho rezii a takisto aj svadobna torta... ale v podstate ja vyberiem a drahy mi to vsetko len schvali :)
Odpovedať
Profilova fotka
no my si veríme.máme rovnaký vkus. ja vybavujem svadbu a on nam hladá domček :-D :-D máme to podelené :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som najprv vsetko davala drahemu vybavovat a ked som mu to 2 tyzdne stale pripominala a nevybavil tak som sa toho chytila ja lebo takymto stylom by sme doteraz ani salu nemali vybavenu :-D ale pekne vsetko s nim konzultujem nech si nemysli ze ho to len tak lahko obijde. Zatial prejavuje dostatok zaujmu ,ale este sme tohomoc nevybavili takze to moze byt aj tym :-D
Odpovedať
ja som všetko riešila sama. len som frajera informovala, čo som vybavila
Odpovedať
my to riešime tak, že ja take hlavné veci popozerám a s ním to preberiem.riešime takto všetko okolo svadby, jediné čo s ním nebudem riešiť sú šaty.
Odpovedať
Ahoj toto sme riešlila spolu: jeho oblek, nealko, alko, zakusky, torty , DJa a samozrejme obručky, moje spodne pradlo. Keby nebolo mna tak nemame nič vybavene a svadbu by sme mali tak za 10 rokov, tím jeho tempom, na všetko mal čas takže ja som vybavolala: kostol (krsne listy spoločne), salu, fotografa, kameramana.... Neviem ako to bolo u ostatných ale u nás to bolo tak, že podľa môjho manžela načo nám bude fotograf a kameraman, zbytočné vyhodene peniaze, ale ja viem , že neboli lebo tá kvalita fotiek a kameri sa neda opisať. Takže ja som spokojná. Výzdobu ,kvety asi po väčšine to chlapom jedno. Urobila som si to posvojom a ukázala som mu približne ako to chcem. A aj oznamenia som vyberala ja, jedine čo bolo len na ňom bolo určiť koho chce mať za svedka.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj , já vše budu řešit sama. Jen se večer vždy domluvíme co a jak. Můj budoucí ma starosti s přestavbou našeho domečku :) Tak mu chci ubrat co nejvíc starostí a trošku mu tím pomoct :)
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka fiha :-. a to som si myslela, že ten môj je/bude málo zainteresovaný :-D
Odpovedať
@barumienka Nehovorím, že sú všetci chlapi takí, ale väčšina sa nezapája. Česť výnimkám. A my sme to mali o to tahšie, že máme s manželom syna, ktorý mal 3,5 roka v mesiac svadby. Ja som sa nechcela vydávať ako tehotná, takže sme sa dohodli, ked malý bude väčší trošku.
Odpovedať
My fungjeme tak, že beháme spoločne, ale ja najprv zúžim výber a potom sa rozhodneme spomedzi napr troch variacii.... alebo som "zavelila" ze treba popozerat oznamenia, a tak mi vybral tri a ja tri a z toho sme rozhodovali.... a tak... :-) Inak baby, musím povedať, zapája sa o mnoho viac ako som čakala.. a som rada...
Odpovedať
ja pozerám veci, hľadám, čo by sa mi páčilo, telefonujem. priateľ vybavuje kostol a kňaza. postavím ho pred užší výber a už potom ideme sa pozrieť spolu a je to spoločné rozhodnutie, že to bude tak. väčšinou je to ale aj tak podľa mňa, lebo on sa v tom nevyzná. spýta sa na nejaké veci, spoločne to zvažujeme a potom sa spolu rozhodneme. prstene bude kupovať on, ale vyberáme ich spoločne. takisto kvety kupuje on, ale tie si vyberám sama. no väčšinou sama riešim výzdobu a tak :) spočiatku som na to bola sama a celkom to nechápal, ako toho môže byť tak veľa.. no jeho kamarát robí cateringy a napokon nám aj realizuje niektoré veci ako dopravu, výzdobu a až pri ňom pochopil. teraz na mňa apeluje, aby som aj oddychovala :)
Odpovedať
Profilova fotka
ano, samozrejme, ze spolocne. Iba saty a kostol som riesila sama. Saty preto, ze ich nastavajuci nechcel vidiet vopred (i ked mne by to nevadilo, nie som poverciva) a kostol preto, ze on je neveriaci. Jaj, a DJovi som volala ja, lebo som mala kontakt od mojej sestry.
Odpovedať
Podla toho s kym spolocne ;) jedlo som riesila spolocne s mamkou,saly som obehala spolocne s ujom, manzel nieco obtelefonoval,ale kedze posobil 200 km od miesta svadby,tak som riesila co sa dalo bez neho. Spolocne sme ale podpisali zmluvy pre foto,video,boli za knazom,vybrali obrucky a este nejake drobnosti nahodou jednou cestou (napr pohare,kyticu,zakusky,alkohol,..) a mesiac pred svadbou som odisla i ja na pracovne zaskolenie este viac km dalej,tak vsetky "detaily" mi poriesila st.druzicka alias moja sestra spolocne s jej kamoskou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja som zasa prekvapená ako sa môj snaží a nie je mu to jedno. Tak ako to u niektorých chlapov býva takže mi vybavujeme spolu a rozdeľujeme si nejaké veci a večer si to komentujeme :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?