Vlastná svadobná webstránka

Profilova fotka
Vytvorili ste si niektore svoje vlastne svadobne webky? My s manzelom sme si jednu vytvorili (ale z 99% sa na nej podielam ja ;-) ). Kedze robime svadbu na dialku, radi by sme, aby nasi hostia boli v priebehu planovania stale informovani a namiesto vecneho vytelefonovavania si nas mozu najst na internete. Dala som tam nieco o nas, zopar fotiek, info o cestovani, ubytovani, svadobnych udalostiach, kalendar udalosti a zopar dalsich uzitocnych informacii, ale aj kvizove otazky a puzzle. Stranku prenajimame do januara 2009 a potom, ak chceme, si mozeme prenajom predlzit, co si myslim, ze pol roka po svadbe uz nebude potrebne, ale pred zrusenim stranky si najpravdepodobnejsie nechame urobit jej kopiu na CD, aby sme mali peknu spomienku na nase svadobne pripravy. Adresa je (musim vypisat 3 "w" a bodky ako interpunkcne znamienka slovom, inak sa mi link na stranku neobjavi, ale samozrejme, ze v skutocnej adrese je to takato bodka: "."): tridvojitewe bodka petraandcraig bodka weddingwindow bodka com Kvoli lepsej prehladnosti som slova od seba oddelila, jasne, ze v skutocnom linku je vsetko bez medzier. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Petra, mrkla som sa prave na vasu webku svadobnu a je to strasne pekne, vidiet, ze ste si dali na tom zalezat a dalo Ti to vela robotky.. je to super napad :-)
Odpovedať
Ahoj Peťka, pripajam sa k chichinke, je to super napad a mate to velmi, ale velmi pekne urobene naozaj klobuk dole. ;-) :-)
Odpovedať
mno mi nad nieciom podobnym uvazujeme, ale nie len svadobnu stranku... proste nasu stranku, kde by sme mali aj normal foto z vyletov, dovoleniek a pod.
Odpovedať
Fakt pekne. :-) A velmi dobry napad. ;-) Ale paci sa mi aj napad Elanor, mat vlastnu webku nielen o svadbe, ale tak celkove o nasom zivote. Kamaratka s manzelom maju, a pozeram si ju velmi rada, aspon viem, ako sa maju, ked uz nemame tolko casu na stretavanie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Peti... ;-) aj my sme povodne chceli stiahnut uz hotovu predlohu.. niektore su fakt krasne. A ten prenajom je za smiesnu cenu :-) no nakoniec to dopadlo takto www.snupy.sk a po svadbe budeme priebezne doplnat, pripadne sa vytvori nova. Ale pre nas, ktori zijeme v zahranici, alebo mame vela rodiny rozlietanej po celom svete, je to skvely napad. Takze som rada, ze uz sa to dostava aj na Slovensko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj oliwf, prebrowsovala som si tiez vasu webku, je to chutne vystizne :-) . Myslim, ze ked dojde na babo, asi si prenajmeme na prve roky tiez nejaku stranku s bejby tematikou, aby sa nasi na druhom konci zemegule mohli aspon trochu tesit z vnucata (a tu zrejme uz budem browsovat na modrom konikovi ;-) ). Ale to je este daleko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Ak máte záujem o naozaj štýlové web stránky, neváhajte ma kontaktovať. Ukážku si môžete pozrieť v mojich inzerátoch a rada Vám pošlem viac informácií prostredníctvom IP ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?