Treba mať aj knihu hostí?

Profilova fotka
Ahojte, treba mat aj knihu hosti? Pisu tam hostia blahozelania alebo si ju skor ani nevsimaju? Mate skusenosti?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, my urcite mat ziadnu knihu hosti nebudeme. A myslim ze to v zdravi prezijeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mh200877 napodobne... naco kniha hosti? zapadne prachom... pre nas je to zbytocnost, ktoru nepotrebujeme a nebudeme mat :-) ale kazdy ma svoj nazor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mh200877 @janka870 ja mam tiez podobny nazor. Len zu sama ano neviem, co treba a co nie. Budete mat podbradniky?
Odpovedať
@janajag my to určite mať nebudeme, podľa mňa by naši hostia ani nevedeli čo s tým :D
Odpovedať
my sme mali a zabudli sme na nu...ale keby som vratila cas tak by som ju urcite vyuzila..ved je to pekne..hostia tam pisu osobnejsie priania ako na pohladiciach kde sa castokrat len podpisu pod vytlaceny text..po istom case je to pekne citat si..napriklad na vyrocie svadby :-)) Dobre je pokial starejsi, kapela, dj, ci niekto kto vedie prograzve hosti aby novomanzelom napisali prianie a hned to aj daju s perom kolovat..najlepsie hned po prvej veceri ked tam su este vsetci hostia a su relativne triezvi :-))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to zhrnula: my nebudeme mat ani knihu hosti, ani podbradniky a dokonca ani svadobne pohare. Kym som neprisla na toto forum som ani nevedela, ze take nieco existuje :) Chceme sa hlavne dobre zabavit a oslavit nas vztah s rodinou a priatelmi :) Ale samozrejme, ked to niekto chce, nech si to uzije :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mh200877 ja nemam tiez nic z toho. A ani by ma to predtym nenapadlo, ze aj take veci su
Odpovedať
Profilova fotka
nič také sme nemali a pravdupovediac je to zbytočnosť a myslím si, že veľa hostí by malo problémy čo tam napísať, väčšina má problémy aj s tým ako po obrade zagratulovať a tak Vám väčšina povie len gratulujem :-D a nie ešte aby písali niečo do knihy :-D myslím si že maximálne by tam písali kamaráti nejaké blbosti :-D..............a podbradníky sú skôr na to aby ste si pri obede nezašpinili šaty, lebo predsa len keď sa kŕmite navzájom tak sa môže stať čokoľvek :-D my sme mali iba biele bez akýchkoľvek mien a obrázkov, aby splnili svoj účel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska dakujem za nazor
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska Uplne suhlasim. Nie kazdy je majster slova ;-)
Odpovedať
nie kazdy je majster slova, ale pravzete ked ma niekto cas si premysliet co zazela tak je to uplne o niecom inom..neznamena to ze musi niekto pisat basnicky, ci podobne predsa..a tiez to predsa neznamena ze to je povinne :-D my sme nemali ani podbradnicky ani pohare, ci ine haluze...ale keby som vratila cas, tak by som nasu knihu hosti urcite vyuzila lebo to narozdiel od tychto zbytocnosti, aj nieco znamena.. ale ja som typ cloveka co si zaznamenava minulost, pise denniky, kameruje, foti...a vzdy sa k tomu s odstupom casu vraciam a spominam a dakujem sama sebe, ze som pekne okamihy minulosti nejakym spoosbom zaznamenala..resp, by som namiesto knihy hosti urobil ainu vec co som chcela a v podstate to iste ale na kameru..ze by hostia ktori by chceli, povedali nieco do kamery a bolo by to na konci videa..to je este nepsia alternativa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite netreba. To je kazdeho vec. Podla mna zbytocnost.
Odpovedať
Článok sa načítava...
jediny dovod preco knihu hosti zvazujem je ze som od viacerych bab po svadbe pocula ze v tom strese ani nemali tusenia co im kto pri gratulaciach hovori...takto by sa to vyriesilo ;)
Odpovedať
Netreba Dalsi carach,ktory budes opatrovat,aby si ho po 10r aj tak vyhodila. Lebo to by sa stalo urcite mne. Juj ako neznasam obchadzat hluposti :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janajag ta cosiiii :-) ani podbradniky, ani svadobne pohare, ani kameramana (staci nam fotograf), ani podakovania rodicom, ani podvazok nebudem mat, ani auto vyzdobene....to mi naozaj vobec netreba a ani nechyba ku stastiu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka870 na co si zbytocne komplikovat zivot, ze? Podvazok a auto vyzdobene budem mat. Podbradniky, pohare, podakovanie rodicom, knihu hosti nemam. Ale budem mat nieco specialne! 2 malych druzbov, nasich malych synov, ktori budu hadzat lupienky v kostole v ulicke. Na to sa uz tesim
Odpovedať
Profilova fotka
@janajag no vidis :-) podla mna stastie novomanzelov a vo vasom pripade aj ich deti jee dolezitejsie ako nejaka kniha hosti ci ine veci, ktore si o pol roka aj tak nik nebude pamatat :-)
Odpovedať
nemali sme knihu hosti, ani nam to nenapadlo, ale ked ide len o tie blahozelania, tak tie vacsina ludi aj tak napise do gratulacnej pohladnice, ktoru vam daju spolu s peniazmi {alebo poslu postou}. Ja som si tie pohladnice nechala... v niektorych su fakt pekne osobne priania. Z tych najkrajsich som si doma urobila nastenku - je tam zmes obrazkov aj osobnych priani. Je to roznorode ako tie pohladnice a pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali knihu hostí spravenú tak, že vo veľkom ráme v strede bola naša spoločná fotka, okolo nej bola široká pasparta na ktorú sa nám hostia písali rôzne priania a podobne. Máme ju v obývačke na stene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@showcheeks toto sa mi vazne paci. Lepsie ako kniha hosti
Odpovedať
podakovat rodicom je zbytocnost? =-) 8-( :-x
Odpovedať
Ahoj, my sme mali knihu hosti, ale ani ciarka sa tam nenapisala. Takze podla mojho nazoru netreba.
Odpovedať
Profilova fotka
Moje skúsenosti s knihou: na jednej svadbe (asi dva roky dozadu) to poriešili super, dali ju kolovať, priatel sa tiež chopil Pera a podpísal nás spoločným priezviskom, v tom čase sme o svadbe ani neuvažovali, tak som ostala veľmi prekvapená.... svadbu máme o dva týždne :D na dalšej svadbe ju mali vystavenú, málo podpisov, ludí trebalo pobádať aby sa chopili pera, my osobne nebudeme mať ani svadobné auto, kedže sa budem pripravovať v hoteli kde bude aj obrad, ani poháre, knihu a podobne. Ide nám o akt a spoločné "áno" a ostatné veci sa nám zdajú byť zbytočné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janajag Ahoj, my sme ju napokon mali. Keď sme po svadobnej ceste prišli domov, sadli sme si večer k vínku a čítali všetky tie hovadinky a krásne slová, čo nám tam hostia napísali. Máme v nej uložené aj priania, ktoré sme dostali. Pri niektorých sme sa nasmiali, iné nás dojali. Pre nás je to krásna pamiatka :) Uchovali sme aj iné serepetičky zo svadby - svietniky, girlandu a dali zamraziť tortu. Moc sa teším, ako o rok zapálime sviečky, dáme si svadobnú tortu a znovu si to prečítame a zaspomíname :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janajag a ešte sme mali aj svadobný strom, ktorý už máme zarámovaný a visí na chodbe. bola som na svadbe prekvapená, že hoci ľudia ani strom, ani knihu hostí nepoznali, tak veselo písali a odtláčali prsty. máme aj taký malilinký od bábätka :) teším, až raz, keď bude veľký mu ten jeho prštek ukážem :) a tiež prsty mojej babky a rodičov, ktorí raz s nami nebudú. my sme ale obaja emotívni ľudia a aj romantici, tak my to oceníme, no viem si predstaviť, že sa to niekomu zdá ako zbytočnosť. no v každom prípade to rieši nevesta. ten môj by to vôbec spočiatku nechcel. a teraz sa vytešuje so mnou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gubiko je to milé, ak sa hostia k tomu takto postavili, to určite poteší
Odpovedať
@showcheeks nad týmto sme uvažovali aj my, napokon sme uprednostnili kamene, ale aj tak sa mi tento braz veľmi páči :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janajag my ju mat budeme a uz teraz sa tesim ako si v nej po rokoch budem listovat :) a hlavne ako sa budem bavit na slovach co tam popisu nasi kamosi :D
Odpovedať
Profilova fotka
netreba ale my sme ju mali a mala veľký úspech :) až taký záujem som nečakala :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?