Tehotná pred svadbou. Mám preložiť termín ?

Profilova fotka
Neviem presne ale asi som tehotna.meska mi menstruacia.Svadbu mame naplanovanu na 1.9.2007 a neviem ci sa to da zrusit a poziadat o skorsi datum. :-|
Odpovedať
nepanikarit je prva vec, zrusit resp. posunut svadbu s avzdy da aj ked su to dalsie vybavovacky navyse...a do septembra je relativne daleko.... Alebo sa budes vydavat v siestom? mesiaci..ved to nie je az taka tragedia...drzim paste ;-)
Odpovedať
vsetko sa da!ale naskor si to preberte!mam pri oltari behal 2 rocny sym a kamaratka bola krasne tehotna nervesta asi v 7 mesiaci,,,,takze v tom nevidim ziadnu tragediu....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja skor preferujem tu prvu moznost,cize prelozit svadbu na skorsi termin,ale ako som spominala neviem na isto ci som alebo niesom tehotna.to zistim az ked pride priatel domou s testom ;-)
Odpovedať
sak ak to chces tak,tak svadba sa da zorganizovat aj za dva tyzdne,sak to je uz jedno,aj tak ste sa chceli brat... tak nech to s tym testom dopadne tak ako si zelas ;-)
Odpovedať
v prvom rade blahozelam a v druhom si to treba dobre premysliet. zvazit vsetky plusy aj minusy. zisti si napr. ci v tvojej pozicovni siat maju tie tvoje vybrate aj na skorsi datum, alebo sa budu dat upravit na brusko. dalej je vhodne co najskor vsetkych dodavatelov, ktorych doposial mate, kontaktovat a spytat sa na skorsi datum. podla toho uvidite. dolezite je poradit sa aj s rodinou a s hostami, lebo ak by ste to mali cez prazdniny, ci nemaju dovolenky, budu sa mozno topit zakusky a ani na teba to nebude velmi dobre vplyvat to teplo. kazdopadne by som - ak by sa to dalo - dala svadbu skor. :-D vela stastia x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som pred dvomi dňami riešila tento istý problém. Tiež som si myslela, že som tehotná a už som rozmýšľala nad tým, ako preložím svadbu. Ale nakoniec sa ukázalo, že ide o iný zdravotný problém a tehotná nie som. Ale keby som bola, tak určite by som presunula svadbu na taký jún. Najneskôr. ;-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?