Svadobný veľtrh v Nitre. Ako sa vám páčil?

Profilova fotka
No čo, baby, ako sa vám páčilo? Ja osobne som sa tam vyjašila do sýtosti. :) Čítala som tu už pár negatívnych komentárov, ktoré ale vôbec nechápem (nikomu ale jeho názor neberiem). My sme si tam zajednali obrúčky, konečne som zohnala podväzok aj knihu hostí presne podľa našich predstáv a kopu ďalších drobností, dokonca aj náušnice presne v tom odtieni, ako som potrebovala. Dokonca aj pán ženích vydržal skoro dve hodiny a statočne pretrpel. Potom sme sa napchali fajnovým svadobným zabíjačkovým tanierom a nakoniec poobdivovali limuzíny a vyjedli čokoládovú fontánu. Ja hodnotím veľtrh veľmi kladne :)
Odpovedať
1
2
tak mňa to tam sklamalo. Síce máme kontaky na limuzínu a na svadobné salóny, ale čakala som viac.. Viac šiat - viac vystavovateľov...... Ale aspoň sme si spravili výlet a videli sme naše vybraté obručky na živo...
Odpovedať
Profilova fotka
@lenik1000 Asi to bude tým, že ja som vôbec neplánovala isť si tam vybrať šaty. Tie som si vybrala v salóne a pekne v kľude. Tuna som šaty len poobzerala a skonštatovala, že moje sú aj tak najkrajšie :) Neviem, čo čakali tie baby, čo si tam chceli poskúšať šaty a aj si ich vybrať. Samozrejme, že ich bolo veľa a všetky chceli skúšať. Potom jasné, že frflú. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@galganka A tak baby ja som tiež spokojná zas :)) Ja som ani skúšať nechcela ani vybrať nechcela.. ale bola som tam s kamoškami-družičkami a tak ma už nahovorili, no jedine to, že sme si na skušanie trošku počkali ale aspon bola sranda :)) Aj som 4 vyskušala a mam aspon aku taku predstavu čo asi budem hladať v salóne. Ja osobne som sa šla len popozerať, a najsť nejaké inšpiracie... čo som aj našla, dokonca kupila bižutku, konfety... a také maličkosti. A presne ako píšeš galganka, tak sme sa namašktili na čokoládku, ochutnali z vína, a proste bavili sa. Pekne nas nalíčili a také spokojné pekné sme šli domov :))))
Odpovedať
@galganka ale celkovo to nebolo na tej úrovni ako v BA... čakala som viac.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubikka presne toto ... zobrali sme foťák, vliezli do limuzíny, čo by sa nám inak nepošťastilo asi... proste... super deň... tak ma to zarazilo, keď som čítala, ak to niekoré baby ofrflali :) @lenik1000 mne je úplne jasné, že v BA to muselo byť o inom. Mne to však úplne vyhovalo. boli tú príjemní a milí predajcovia a pokúpili sme si kopu drobností. Ja dávam palec hore :)
Odpovedať
Profilova fotka
@galganka ano ano presne.. je jasné že v BA toho bolo viac aj muselo byť viac, ale nitra nie je bratislava, a nám to tu tiež vyhovalo, sme sa zabavili, popozerali, ešte sa nám potom chlapi smiali, že keby mame ešte jeden dva pavilóny tak tam aj nocujeme :))) No a inak ma mrzí teraz kniha návštev si kde tam kupila? také sme tam ani nepozerali :)) mohla som aj ja popozerať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubikka bola tam pani s hrnčekmi, písala na ne mená a odkazy. No a oproti nej bol stánok so všetkým možným, tam som si aj podväzok kúpila aj knihu hostí s perom :). Ja som zasa neobjavila balóny podľa mojich predstáv a teraz mi kamoška písala, že ona našla a sú prenádherné. :) Pôvodne sme mali ísť aj do Ba, ale ostala som chorá, tak som si to tu vynahradila :) kľudne by som šla aj budúci víkend :)
Odpovedať
Ahojte. Tiež sa mi zdalo, že tam bolo akosi málo predajcov- hodili by sa aspoň ešte 2ďalšie pavilóny :-D . Ale nakúpila som všetko čo som chcela a ešte aj zopár vecí naviac-. Veeeeľmi sa teším hlavne z obrúčok :-D . Poháre sa mi tam zdali dosť drahe :-S .
Odpovedať
baby mne sa celkom v NR pačilo..šiat bolo habadej aj sprievodný program stál zato..modna prehliadka, svadobné líčenie, učesy, ukažka odobierky v tradičnom ľudovom duchu, páčila sa mi aj kapela,čo tam hrala bola užasna..hlavne ked spievali T. Turner - Simply the best :) ja túto výstavu hodnotím kladne..ženích si tam kupil vestičku a viazanku, svadob.oblek si kupil v nakup.centre o par metrov dalej :)) ja som si vybrala šatočky, bižu a našla som aj topanočky...takže celkovo velmi dobrý dojem...jediné čo sa mi nepačilo bolo, že niektoré tie nevesty, sa tam začali predbiehať, ked sa čakalo na skúšanie šiat..ale to je asi v ľuďoch..jedna kočka úplne odignorovala tri čakajúce nevesty pred ňou..ale tak mne to celkový dojem z tohoto výnimočného dňa chvalabohu nepokazilo...prajem veľa šťastia pri prípravách a aby ste si Váš svadobný deň užili naplno :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky,no ja som čakala niečo viac...na šaty som sa ani nedostala stačilo mi že ženich kym si oblek vyskušal sme odstali viac ako hodinu ale stalo to zato :-) v jednom stanku sme našli velmi lacne veci tak sme tam všetko nakupili take drobnosti ako pierka,podbradniky vyšite s našimi menami nam pošlu domov,špz na auto,podväzok som kupila skoro zadarmo podla tych cien čo som videla...našli sme konečne vyšívany zlaty vankušik pod obručky a mnoho dalšich drobnosti a najviac sa tešim že sme si objednali konečne obručky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tanicka696 u koho ste si objednali obrúčky? my sme tam pozerali jedny čo sme mali vybraté cez net a naživo sa nám vôbec nepáčili... :) a nakoniec sme našli prenádherné a úplne iné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@galganka u firmy KIM gold z Piešťan sme si objednali,mali 20% zľavu a urobili nam dobru cenu a budeme mať take ako som chcela povodne len dosť draho vychadzali...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som čakala,že nájdem viac stánkov s drobnosťami,ale teším sa tomu,že sme si vybrali poháre...už aby boli doma :) Na šaty som čakala,ale už po dlhšej dobe,keď si tam jedna dievčina :) skúšala dosť druhov ma to omrzelo ...bižutérku mali peknú ,ale nechcem kupovať kým neviem aké budem mať šaty...a obrúčky na tie sme sa ani nedostali,lebo tam bolo kopec ľudí...očakávala som viac...ešte sme kúpili konfety a ŠPZ na auto...to bolo všetko...
Odpovedať
Profilova fotka
@tanicka696 aj my tam... a za perfektnú cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tanicka696 nechceli ste pôvodne z lauragold? pozerala som tvoje fotky, videla som že tam máš od nich obrúčky. My sme mali od nich vybrané a naživo sa mi vôbec nepáčili.
Odpovedať
Profilova fotka
@galganka no ved pôvodne som chcela od laura gold ale naživo fakt sa mi nepačili...ešte pojdeme v tyždni do predajne všetko potvrdiť lebo sme neboli teda ja na 100% rozhodnuty :D stale sa neviem medzi tromi rozhodnuť ale na všetky nam super ceny vypočitala fakt som kukala :) tak sme spisali objednavku s tym,že prideme nahlasiť ešte presny vzor.ake si si vybrala kombinovane alebo čiste?ja neviem vždy som chcela ružove s bielym zlatom ale na prste to divno ukazalo...
Odpovedať
Profilova fotka
@tanicka696 presne tak sme aj my pochodili. a v lauragold nám takú cenu vyrátali, že sa mi až oči prevrátili :) a v kimgold bola strašne milá pani... prvý raz sme len popozerali a pomerali... a nakoniec sme sa vrátili a spísali objednávku. Zajtra pošlem zálohu a budem sa tešiť, kedy budú hotové :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tanicka696 a vybrali sme si čisto z bieleho zlata lesklé s brúseným pásikom a na mojom sú tri kamienky :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa boli dnes pozriet a nam sa pacilo, hoci som si myslela, ze to bude vacsie. ale stacilo, aj tak nas boleli nohy, lebo sme to obisli asi aj 3krat :) saty som vyskusala len jedny, potom sa mi nechcelo cakat v rade, ale obrucky sa nam pacili velmi a za dobru cenu. boli sme cez obed, tak ani tak vela ludi nebolo, takze my sme spokojni :)
Odpovedať
Profilova fotka
@galganka ja rozmyšľam ešte nad matnými tie sa vraj nepoškriabu ako nam odporučila ked som sa nevedela rozhodnuť,no neviem stale čo chcem :) my sme tiež prvý raz len prešli,bolo tam hodne ľudi...ked sme išli druhý krat bolo volne,osud :-D pozerali sme tam aj oznamenia ale strašne drahe tam boli za oznamenie dať cez euro sa mi zda dosť...tak sme sa rozhodli,že si urobime samy no ale ešte neviem ako nato...
Odpovedať
Profilova fotka
@tanicka696 oznámenia máme z pamas ... aj som chcela pozrieť ako vyzerajú naživo, ale stále tam bola taká šóra, že som to vzdala.. Veď už snáď tento týždeň prídu :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiez boli v Nitre, ja som nic necakala, tak som nebola ani sklamana. Isli sme tam kvoli obruckam, tie sme kupili, tak sme boli spokojni :-) Bolo tak dost vystavcov, takze aj bolo z coho vyberat :-) Ostatne sme uz len tak obehali :-)
Odpovedať
Babeny chcela som sa vas spytat tie ktore te boli na vystave, davali nam tam letacik s 10 percentnou zlavou v stanku svadobneho salonu Gabriela Mercedes, nema ho niektora z Vas s tym, ze ho nepouzije? neviem ho za ten svet najst a chcem si tam objednat saty.dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@makromolekula Ja ho mam...kludne Ti ho mozem poslat, napis do IP adresu :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?