Svadobný sprievodca "12 mesiacov do svadby"? Váš názor?

Oplatí sa ju kupovať?
Odpovedať
ja ho mam a celkom dobre sa bavím, akoze nasla som tam par veci, co som nevedela, ale skor ocenujem, ze je tam vsetko a postupne, ze nemas taky pocit, ze vsetko na teba spadlo naraz :)) ja este len pomaly planujem, takze si to tak listujem a dumem. inak mas tam aj kopec miesta, ze to je aj jak taky poznamkovy blok
Odpovedať
Ahoj rysavka :). Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že ak si ju kúpiš určite nebudeš ľutovať! Moja svadba je už za dverami a keby nebolo tohto skvelého svadobného sprievodcu, tak na veľa vecí určite zabudnem ... Tiež má obrovskú výhodu v tom, že svoje poznámky a postrehy môžeš vpisovať rovno do sv. sprievodcu.
Odpovedať
a kde sa da ta kniha kupit??? a prosím pošlite mi to do RP. My ešte len začíname, tak sa mi zíde, ďakujeeeeeeeeem :-)
Odpovedať
dá sa kúpiť cez net,daj si do googla nazov svadobný sprievodca-12 dni do svadby a vyhodi ti tam, ale mne sa zda že dosť stojí,ten strší z pred 3 rokov či bol vydaný tak je ovela lacnejsi :-)
Odpovedať
ahoj mne práve dnes prišiel...takže ešte sa v ňom len začínam orientovať, ale páči sa mi je ľahučký akurát do kabelky :-))))) a dá sa doň fajn písať....ten starší som videla ale prišiel mi taký mohutný...nijakú podobnú knihu som už nevidela tak neviem porovnať s ničím iným, som rada že aspoň tento mám.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam svadobny bedeker, kde je pisane asi uplne o vsetkom (cez 20 tem) a tiez miesto na poznamky, je velmi napomocny, ak ma niekto obidva mozte mi poradit ci v srpievodcovi najdem este nieco navyse?
Odpovedať
Profilova fotka
nevesty, oplati sa ho kupit? alebo nie je tam nic, co by ste nevedeli?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte nevesty. Mam otazocku pre byvale nevesticky. nechceli by ste niektora predat knizku (sprievodcu) ,,12 mesiacov do svadby"? Cena za toru ju predavaju sa mi da dost vysoka 8-( .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?