Svadobný itinerár

Profilova fotka
Kto ma skusenosti so svadobnym itinerarom? Ma na svadbe svoje opodstatnenie? Priblizne polovica hosti budu cezpolni - uvazujem nad tym najma kvoli nim.
Odpovedať
co to je??? :-o
Odpovedať
ani ja netusim co je itinerar :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@sue1818 @lenosko baby asi je tym mysleny nejaky popis pre hosti, co sa bude diat, aky je program, mozno nejake adresy, mapky, info o ubytovani pre cezpolnych a tak...
Odpovedať
Profilova fotka
My ho mame a som rada za toto rozhodnutie. Okrem info kde to bude a info ohladom ubytovania, odvozu, je tam aj spomenute co si prajeme, co nie, co nas potesi, co nie (toto nie takto doslovne :-D) Plus mame internetovu stranku, kde budu podrobne popisy trasy a pod. Dufam, ze sa tak vyhneme nekonecnym telefonatom, co, kde, ako, kedy atd atd....
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek Ano,nieco podobne som si predstavovala aj ja :-) Info o ubytku, odobierke, obrade, foteni,menu atd.. .Akou formou ste ho hostom dorucili? A kedy?
Odpovedať
Profilova fotka
@larevedere My sme to davali s oznameniami. Ale nemame tam info o menu, lebo to este ani netusime, ake bude, iba, ze kde bude obrad a internetovu stranku na kastiel, potom, ze na nasej stranke najdu aj trasu, potom nieco o ubytovani, nech nam nahlasia, ci chcu spat alebo chcu odvoz, je tam aj datum dokedy nam maju dat vediet, ci pridu alebo nie, plus moje tc. na nejake otazky. A potom nieco o daroch, tortach, to, ze nechcem kyticky, ale postaci mi ruzicka a take veci.... proste, aby vedeli co ako a nevolali mi kazdych 5 minut, ze co maju robit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek A inspirovala sa si sa niecim? V akom formate to mate? Trosku som lustrovala po nete a nic napadite som zatial nenasla.
Odpovedať
Profilova fotka
@larevedere inspirovala ma nevesticka, teda uz manzelka swarovski. Od nej som to videla prvykrat a sa mi to velmi zapacilo, lebo som to chcela nejak dat tym ludom vediet, ale nevedela som akym sposobom. Nikde inde som to ale este nevidela ani sa s tym nestretla, ale rodina to zobrala uplne v pohode, dokonca boli aj radi. tak, ked mas odvahu, chod do toho ;-) mali sme to vytlacene k oznameniu na obyc. papieri, trosku ozdobne napisane ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek Mohlo mi napadnut,ze ona myslela na kazdy detail :) Urcite sa mi ta myslienka paci,takze skusim nieco vytvorit aj ja. Dakujem za tip ;)
Odpovedať
@lenosko @sue1818 @larevedere Baby inak povedane Svadobne noviny - vsetky podstatne info o svadbe. Ja to tiez planujem dat s oznameniami. Niektore baby si davaju aj "interview" s mladomanzelmi, no to mi pride ako zbytocna traposina. Infosky o obrade, nieco o mladomanzeloch, sem tam fotka, infosky o daroch, nieco o hostoch aby sa odburali pociatocne bariery. Videla som, ze nevesty,kotre nechcu milio5 kytic tam mali versik aby sa hostia s kyticami netrapili, postaci 1 kvietok ale nemusia kvety nosit vobec. Dalej tam moze byt zahrnute v akom style sa svadba odohrava, aky je program, v com maju byt hostia obleceni,....atd atd podla fantazie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek Ahoj manzelka swarovski to mala v nejakom albume? lebo to neviem najst :(
Odpovedať
Profilova fotka
@miuska13 tusim to mala v nejakom clanku
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?